Scandalul șantajului la Șova s-a lăsat cu plângere penală

Cristian Blănuţă, 19 septembrie 2014, Ora 16:10

  • print
  • |
scandalul-santajului-la-sova-s-a-lasat-cu-plangere-penala-43407-1.jpg

Purtătorul de cuvând al PSD, senatorul Dan Şova, i-a făcut plângere penală celui care în cadrul unei emisiuni TV a anunţat că în curând va apărea un filmuleţ compromiţător la adresa sa.

Surse judiciare susţin pentru stiripesure.ro că o plângere penală a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 din partea senatorului Dan Şova la adresa lui Radu Cristescu, fost membru PMP (fost PNL şi PDL), fost şef la Agenţia Domeniilor Statului. Acuzaţia este aceea de şantaj, susţin sursele citate.

 

In cadrul unei emisiuni la România TV, Radu Cristescu i-a spus senatorului Dan Şova că în următoarele zile va apărea un filmule extrem de interesant cu purtătorul de cuvânt al PSD.

Iată dialogul:

Cătălin Striblea: Ce film există despre dl Șova?
Dan Șova: Spuneți!
Radu Cristescu: Există un filmuleț, care, din câte știu, peste șapte zile o să fie pe ...
C.S.: În care dl Șova face ce?
R.C.: O să vedem! Nu pot, îi stric plăcerea dlui Șova ... . Și trebuie să îi spun dlui Șova că colegii dânsului nu îl apără deloc.
D.Ș.: Tocmai a intrat pe șantaj ...
C.S.: Ce hârtie este la Victor Ponta?
R.C.: Este o cerere, de la cineva, la care Victor Ponta trebuie să dea un răspuns, pe care probabil că nu o să-l dea, și atunci persoana respectivă o să îl facă vedetă pe dl Șova.
C.S.: Victor Ponta este șantajat cu apariția unui filmuleț cu Dan Șova sau cum?
R.C.: Nu, nu, nu! Premierului i s-a pus o întrebare. (...) Aveți cunoștință despre aceste fapte ale dlui Șova? Și dl prim-ministru trebuie să răspundă în șapte zile.
C.S.: Cine i-a pus întrebarea asta?
R.C.: E! Nu pot să vă dezvălui.
D.Ș.: Nu, dl Striblea, stați că vă fac eu o informare. Acum, când ies de aici, eu îi fac dlui Cristescu plângere penală pentru amenințare și șantaj. Mâine dimineață o depun, că mâine dimineață vreau să se ducă să spună, după aia.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou