Best Dental

Sebastian Ghiță, aflat sub control judiciar, pleacă cinci zile în Grecia

Ziarul Atac, 14 mai 2015, Ora 12:49

  • print
  • |
sebastian-ghita-aflat-sub-control-judiciar-pleaca-cinci-zile-in-grecia-46503-1.jpg

Deputatul Sebastian Ghiţă, urmărit penal sub acuzaţia de sprijinire a unui grup infracţional organizat în dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, şi aflat sub control judiciar, va putea pleca în Grecia, timp de cinci zile, după ce procurorii DNA i-au permis acest lucru, scrie Mediafax.

Procurorii DIICOT și DNA și-au dat încuviințarea pentru ca suspecții Sebastian Ghiță și Dan Besciu să plece din țară ca să participe la o petrecere de botez organizată în Grecia.

Sebastian Ghiță va fi nașul gemenilor iar așa-zisul "rege al asfaltului" Dan Busciu este tatăl acestora.

Sebastian Ghiță se află în prezent sub control judiciar, măsură ce a fost dispusă în cazul lor în dosarul fraudării de fonduri europene în care este arestat preventiv Iulian Herţanu, cumnatul lui Victor Ponta.

Dan Besciu, asociat şi administrator la Euroconstruct 98 Trading, este urmărit penal de DIICOT și se află sub control judiciar cu interdicția de a părăsi țara fiind cercetat pentru fapte de evaziune, spălare de bani şi delapidare cu un prejudiciu de aproximativ 34 de milioane de lei.

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:05