Sechestru pe averile lui Sebastian Ghiță și Iulian Herțanu

Ziarul Atac, 28 aprilie 2015, Ora 11:29

  • print
  • |
sechestru-pe-averile-lui-sebastian-ghita-si-iulian-hertanu-46402-1.jpg

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat, marţi, la ieşirea de la DNA Ploieşti, unde a stat câteva zeci de minute, că procurorii i-au pus sechestru pe bunurile imobile şi pe conturi.

Marţi dimineaţă, la sediul DNA Ploieşti a venit şi cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, aflat în arest la domiciliu în dosarul în care este cercetat pentru deturnare de fonduri europene şi constituire de grup infracţional, şi el urmând să fie înştiinţat că procurorii vor pune sechestru pe averea sa.

Ghiţă a mai spus că nu se consideră vinovat în acest dosarul în care este acuzat de favorizare de grup infracţional şi că nu îl cunoştea pe Iulian Herţanu la momentul la care firma acestuia a încheiat contract cu autorităţile din Prahova, contractul pe fonduri europene pentru extinderea reţelei de canalizare din ora?ul Comarnic.

Întrebat dacă ia în calcul demisia din Parlament, el a răspuns negativ.

Întrebat dacă îi este teamă că va ajunge după gratii, el a spus că fapta de care este acuzat nu se pedepseşte cu „o măsură atât de dură".

El a mai spus că are încredere că procurorii „vor vedea exact cum au stat lucrurile în judeţul Prahova", informează Mediafax.

Sebastian Ghiţă este pus sub control judiciar în dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, pentru favorizare de grup infracţional.

În 18 februarie, Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost arestat preventiv, alături de omul de afaceri Vladimir Ciorbă, în dosarul vizând fraudarea de fonduri europene pentru lucrări de canalizare la Comarnic, executate de firma sa, SC Grossman Engineering Group. Joi, Iulian Herţanu a fost plasat în arest la domicliu, în urma unei decizii a instanţei supreme.

În acelaşi dosar, au fost fost plasaţi sub control judiciar deputatul Sebastian Ghiţă, deputatul PSD Vlad Cosma şi tatăl acestuia, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, directorul de producţie al Hidro Prahova, Virgiliu Iuliu Roman, precum şi omul de afaceri Liviu Munteanu.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou