BREAKING NEWS: Șefa DIICOT, în GHEARELE DNA

Mălina Andrei, 20 noiembrie 2014, Ora 21:30

  • print
  • |
sefa-diicot-in-ghearele-dna-44459-1.jpg BREAKING NEWS

Alina Bica este audiată joi seară la DNA pentru că ar fi făcut parte dintr-o comisie din ANRP, care ar fi aprobat, în 2011, despăgubirea lui Gheorghe Stelian cu 150 de milioane de euro pentru un teren din Capitală care a fost supraevaluat.

Potrivit unor surse, DNA a cerut Consiliului Superior al Magistraturii aviz de arestare pe numele Alinei Bica

Se pare că Bica ar fi făcut parte dintr-o comisie din ANRP, care ar fi aprobat, în 2011, despăgubirea lui Gheorghe Stelian cu 150 de milioane de euro pentru un teren din Capitală care a fost supraevaluat.

Se pare că o comisie din Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, constituită în 2011, a aprobat despăgubirea lui Gheorghe Stelian, un apropiat al lui Dorin Cocoş, pentru un teren din Bucureşti care nu îi mai putea fi retrocedat în natură.

Astfel, comisia respectivă ar fi aprobat plata către Stelian a 150 de milioane de euro, pentru acest teren care fusese supraevaluat.

Din comisie au făcut parte, potrivit surselor citate, actuala şefă a DIICOT Alina Bica, Dragoş Bogdan, fost vicepreşedinte al ANAF, şi Lăcrămioara Alexandru, aceasta din urmă fiind deja reținută.

Alături de Bica, la DNA ar fi audiaţi joi seară Dragoş Bogdan şi Gheorghe Stelian.

Alina Bica, șefa DIICOT, ar fi fost luată, joi, cu mandat de aducere de pe stradă, pentru a fi audiată la sediul DNA.

Surse judiciare afirmă că audierea procurorului-șef al DIICOT, Alina Bica, are legătură cu fostul șef al ANAF, Dragoș Bogdan, și unele afaceri pe care acesta le-ar fi avut cu fostul soț al doamnei Alina Bica.

Din câte se pare Alina Bica ar fi acuzată de abuz în serviciu.

Alina Bica este şefa DIICOT din mai 2013, fiind numită la propunerea ministrului interimar al Justiţiei de atunci, premierul Victor Ponta.

În septembrie 2012, numele ei era vehiculat pentru funcţia de procuror general. Tot atunci, în presă a fost publicată o convorbire telefonică interceptată pe care aceasta ar fi avut-o cu fostul şef al ANAF Sorin Blejnar, discuţie în care Bica se interesa de funcţia pe care urma să o ocupe la ANAF o cunoştinţă a ei.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou