Șefa Serviciului Resurse Umane din Primăria Sectorului 2 București, reținută după ce a luat mită 11.000 de euro

Mălina Andrei, 15 ianuarie 2015, Ora 11:33

  • print
  • |
sefa-serviciului-resurse-umane-din-primaria-sectorului-2-bucure-ti-retinuta-dupa-ce-a-luat-mita-11-000-de-euro-45155-1.jpg

Daniela Năstase, șef Serviciu resurse umane la Primăria Sectorului 2 București, a fost reţinută, joi, pentru trafic de influență, urmând a fi prezentată la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Aceasta a fost prinsă în flagrant în timp ce primea mită 11.000 de euro de la o persoană, denunțător în acest caz, pentru a-i acorda ajutor în obținerea unui apartament ANL.

„În cursul lunii noiembrie 2014, la propunerea unei persoane, denunţător în cauză, inculpata Năstase Daniela care ocupă postul de șef al Serviciului resurse umane la Primăria Sectorului 2 București, a acceptat ca, în schimbul sumei de 11.000 euro, să intervină pe lângă un alt funcţionar din aceeaşi instituţie, angajat la Serviciul spațiu locativ, pentru ca acesta să înregistreze cinci dosare pentru solicitarea de apartamente ANL ale unor persoane recomandate de denunţător, fără ca solicitanții să fie prezenți personal, așa cum impun dispozițiile legale.
Pentru acest serviciu, inculpata Năstase Daniela intenționa să ofere celuilalt funcţionar 1.000 din cei 11.000 euro", se arată într-un comunicat DNA.

Se pare că schimbul sumei amintite, Daniela Năstase și-a luat angajamentul față de denunţător să facă demersuri pe lângă persoane cu putere de decizie din instituția în care își desfășura activitatea pentru ca cererile depuse fie aprobate, garantând în acest sens.

Daniela Năstase a primit miercuri de la denunțător suma de 11.000 euro, potrivit celor convenite anterior, procurorii procedând la constatarea infracțiunii flagrante.

Femeia urmează să fie prezentată la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou