Senatorul PDL, Gigi Chiru, audiat la DNA

Mălina Andrei, 30 octombrie 2014, Ora 13:35

  • print
  • |
senatorul-pdl-gigi-chiru-audiat-la-dna-44123-1.jpg

Procurorii DNA fac joi 22 de percheziții în București și județul Constanța, într-un dosar în care ar fi vizați GIGI CHIRU și primarul din Cogealac.

Gigi Chiru a fost chemat la audieri, dar susține că nu știe în ce calitate a fost chemat.

Percheziții au loc în Eforie și în localitatea Cogealac, la mai multe societăți comerciale. Unele dintre ele au instalate mai multe eoliene, sunt și societăți comerciale care activează în domeniul materialelor de construcții.

A fost percheziționat și un astfel de depozit de materiale de construcții pe care Gigi Chiru îl deține în Eforie Sud, spun surse judiciare.

„€œProcurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție efectuează cercetări într-o cauza penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioadă 2010-2014. În cursul zilei de 30 octombrie 2014, că urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanță competență, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 de locații situate în municipiul București și județul Constanța, la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou