Soţia sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini în Capitală şi amantul ei, reţinuţi

Mălina Andrei, 16 aprilie 2015, Ora 11:11

  • print
  • |
sotia-sirianului-gasit-mort-in-portbagajul-unei-masini-in-capitala-si-amantul-ei-retinuti-46318-1.jpg

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au reţinut două persoane în noaptea de miercuri spre joi. Cei doi suspecţi în cazul sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini, la mică distanţă de o secţie de Poliţie din cartierul Pantelimon sunt soţia bărbatului şi iubitul acesteia.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti i-au reţinut pe Andreea Maria Pătraşcu, soţia lui Haj Saleh Moustafa, şi pe amantul acesteia, ei fiind suspectaţi de crimă.

Cadavrul cetăţeanului sirian, soţul lui Pătraşcu, a fost găsit în 8 aprilie, într-o geantă aflată în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, înscrisă pe numele societăţii Perla Majestic, care era parcată pe Şoseaua Pantelimon, vizavi de Secţia 9 de Poliţie.

Bărbatul fusese dat dispărut, de concubina lui, în ianuarie, deşi nu se mai ştia nimic despre el din 14 decembrie 2014.

Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 52 de ani, locuia în Bucureşti, într-un bloc situat într-un complex rezidenţial, însă avea reşedinţa în localitatea constănţeană Năvodari, el deţinând două societăţi comerciale.

Potrivit reprezentanţilor societăţii Perla Majestic, Haj Saleh Moustafa este un fost colaborator al uneia dintre firmele grupului. Haj Saleh, absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, stătea în România de aproximativ 20 de ani, era căsătorit şi avea un copil de nouă ani.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:49
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou