STENOGRAME. Dorin Cocoș: „Am vorbit și cu Elena și a zis: foarte bine”

Mălina Andrei, 29 octombrie 2014, Ora 13:05

  • print
  • |
stenograme-dorin-cocos-am-vorbit-si-cu-elena-si-a-zis-foarte-bine-44114-1.jpg

În mai multe discuţii dintre Dorin Cocoş cu Dinu Pescariu se menționează numele „Elena", se arată în interceptările din dosarul Microsoft. 
Mai mult de atât, fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, vorbeşte despre o anume protecţie de care Daniel Funeriu şi Valerian Vreme, alţi doi demnitari cercetaţi în dosar, ar beneficia din partea unui partid politic.

 

 

 

Discuție Dorin Cocoș-Dinu Pescariu:

Dorin Cocoș: Las-o așa, că e mai bine. Că am vorbit și cu... cu Elena și a zis: foarte bine.

Dinu Pescariu: Da?

Dorin Cocoș: Da.

Dinu Pescariu: Bravo!

Dorin Cocoș: Când am spus... că am stat şi m-am gândit... acolo nu scrie că trebuie să-i dau decât după 10 ani. Păi încep să-i dau mâine.Dorin Cocoș: Las-o așa, ca e mai bine. Las-o așa. Ca am vorbit si cu...cu Elena, si a zis: Foarte bine

Tot intr-o discutie cu Dinu Pescariu, Dorin Cocos spune: "Ma duc pana la prezidențiale, în p... mea"

Elena Udrea, fosta soție a lui Dorin Cocoș, a declarat la Digi24 că nu a ştiut nimic despre afacerile lui Dorin Cocoş.

„Nu cunoșteam afacerile soțului meu, nu pentru că nu m-ar fi interesant neapărat, dar am avut atât de multe lucruri de făcut în ultimii zece ani în cariera mea, pentru acest proiect personal pe care eu l-am avut, încât nici timpul necesar nu-l aveam pentru a sta de vorbă. Știam de la început că e om de afaceri, ce să mă intereseze ce face în plus?", a spus Elena Udrea.

Discuție Gabriel Sandu-Persoană necunoscută:

Gabriel Sandu: Funeriu, dacă are protecţie de la PMP şi pe Vreme... au şi ei un abuz în serviciu când, în fond, ei au făcut toată porcăria asta, deci de la ei a pornit tot, înţelegi, iar ăla care-i cel mai belea sunt eu.

Discuție Dumitru Nicolae - Cleo:

Dumitru Nicolae: Auzi, vorbeşte tu cu, cum o chemă? Cu notăriţa. Dacă e, luni să-mi pregătiţi şi mie documente în care să dau acţiunile (n.r. - firmei) donaţie la copiii mei.

(...)

Cleo: La modul că, dacă să spunem ai vreodată nişte creanţe, în următorii trei ani, să zicem, ai datorii, îţi anulează donaţia.

Discuție Dorin Cocoș-Dinu Pescariu:

Dorin Cocoș: Pot să fac asta. Da, măi, cap sec, eu nu am nicio problemă! (...) Am vorbit și cu mai mulți avocați.

Dorin Cocoș: Tu mi-i dai mie din cont și-i spun care-i problema. Păi hai să ne vedem într-o zi. Ia-ți un avocat în care ai încredere.

Discuție Dumitru Nicolae - Cleo:

Dumitru Nicolae: Auzi, vorbește tu cu... cum o cheamă? Cu notărița. Dacă e, luni să-mi pregătiți și mie documente în care să dau acțiunile (firmei, n.r.) donație la copiii mei.

(...)

Cleo: La modul că, dacă să spunem ai vreodată niște creanțe, în următorii trei ani, să zicem, ai datorii, îți anulează donația.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:12
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou