STENOGRAME. Ovidiu Puțura despre o judecătoare: „Îi dau doi pumni în gură, o calc cu mașina”

Mălina Andrei, 21 ianuarie 2015, Ora 19:41

  • print
  • |
stenograme-ovidiu-putura-despre-o-judecatoare-ii-dau-doi-pumni-in-gura-o-calc-cu-masina-45272-1.jpg

Fostul secretar de stat Ovidiu Puțura a amenințat că va bate o judecătoare și că o va lovi cu mașina, pe motiv că aceasta ar intenționa să pronunțe o hotărâre nefavorabilă, într-o cauză în care era interesat, potrivit interceptărilor din referatul cu propunerea de arestare preventivă, întocmit de procurorii DNA, informează Agerpres.

Fostul secretar de stat în Ministerul Justiţiei Ovidiu Puţura, arestat miercuri, ameninţa magistraţi, pe motiv că ar intenţiona să pronunţe o hotărâre nefavorabilă într-o cauză în care el era interesat.

"Puțura Ovidiu: Și ce, mă, de nu îi dau doi pumni în gură în tribunal de îi rup picioarele, o calc cu mașina... deci nu am mai auzit treburi din astea...
Corina Iacob: Auzi... să nu cumva să vorbești ceva că știi de la mine... că una, că alta...
P.O.: Nu, îți dai seama că am... mi-o zis Alina că...
(...)
P.O.: Deci, oricum lucrurile sunt foarte simple.
C.I.: Ți-ai făcut cerere de strămutare?
P.O.: Nu... Nici nu o fac. O calc cu mașina după aia și gătăm...
C.I.: Măi în ce situație mă pui...
P.O.: Stai liniștită, deci nu că o calc eu, îi pun pe doi din ăștia cu...
C.I.: Ce faci?
P.O.: Îi pun pe doi, o calcă cu mașină, stai liniștită, o vezi în spital cu picioarele rupte. N-are rost, nu mă mai stresez, simplu. O calcă ăștia.
C.I.: Te rog frumos... și eu ce să fac acum...
P.O.: Să te uiți în dosar și să faci cum îi... ce rezultă din dosar.
C.I.: Să fac opinie separată?
P.O.: Da. Păi, tu vezi ce rezultă din dosar, apăi lucrurile sunt foarte clare. Socrul meu o cumpărat acest teren cred că în anul 1990 și ceva, nu mai țin minte exact, înainte de 2000 oricum. Socrul voia să își vândă casa din Beclean și să se mute în Bistrița, pentru că fetele erau în Bistrița... după ce să stea în Beclean. Asta-i adevărat că eu l-am îndrumat: "Mă, de ce nu te duci să cumperi un teren - că atunci nu aveau valoare terenurile, nu avea bani, știi - cumpără un teren, du-te la o licitație, cumpără un teren". El și l-a ales, ăsta e, OK. Mi l-a arătat și mie, uite-l. Bineînțeles că pe mine nu m-a interesat, nu m-am dus pe acolo. Dar nu are importanță asta. El a fost proprietar".

În opinia procurorilor, atitudinea lui Ovidiu Puțura constituie un argument puternic pentru care lăsarea sa în libertate prezintă un pericol concret pentru ordinea publică.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou