Toni Greblă află astăzi dacă va fi arestat la domiciliu

Mălina Andrei, 11 martie 2015, Ora 12:41

  • print
  • |
toni-grebla-afla-astazi-daca-va-fi-arestat-la-domiciliu-45895-1.jpg

Instanța a rămas în pronunțare în cazul fostului judecător Toni Greblă. Ordonanţa DNA de reţinere a sa a expirat astfel că acesta va aștepta sentința în stare de libertate.

„Judecătorul de drepturi și libertăți de la Înalta Curte de Casație și Justiție a rămas in pronunțare. Mandatul de reținere a expriat. Așteptăm soluția de la ICCJ. Procuroul de la DNA a solicitat măsura arestului la domiciliu", a spus Toni Greblă.

Referitor la cele 50 de capre pe care acesta ar fi încercat să le vândă prin interpuși, Toni Greblă a declarat că nu crede că această faptă poate fi considerată o infracțiune.

" Cred că nimeni în situația aceasta nu se apucă să facă comerț. Cred că nici nu ar fi infracțiune. Pot să va spun că acele capre nu sunt proprietatea mea", a mai spus fostul judecător de la CCR.

"Condițiile din arest sunt condițiile din arest, dar sunt suportabile", a mai spus Toni Greblă.

Fostul judecător a fost reținut marți, fiind acuzat, printre altele, că ar fi încercat să vândă 50 de capre prin persoane interpuse. În cazul său, procurorii DNA cer măsura arestului la domiciliu.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:04
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou