Traian Băsescu, audiat la Parchetul General

Mălina Andrei, 24 martie 2015, Ora 10:20

  • print
  • |
traian-basescu-audiat-la-parchetul-general-46060-1.jpg

Traian Băsescu trebuie să ajungă din nou astăzi în faţa procurorilor.

Fostul președinte va fi audiat marți, la sediul Parchetului General, în dosarul în care este suspectat că a şantajat-o pe senatoarea PSD Gabriela Firea. Fostul președinte va răspunde întrebărilor procurorilor.

Unul dintre avocaţii lui Traian Băsescu a fost, luni, la Parchetul General pentru a studia dosarul de şantaj al fostului preşedinte. Acesta a plecat după doar 30 de minute şi a refuzat să dea declaraţii.

Traian Băsescu a fost, miercuri, la Parchetul General, unde a fost chemat în calitate de suspect în dosarul în care senatorul PSD, Gabriela Firea, l-a acuzat de şantaj.

"În cauza constituită ca urmare a plângerii formulate de către doamna Firea Gabriela, procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au dispus, prin ordonanţa din data de 11 martie 2015, efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de domnul Băsescu Traian sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. În 18 martie 2015, Traian Băsescu s-a prezentat la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a-i fi adusă la cunoştinţă învinuirea, context în care apărătorii acestuia au solicitat un termen pentru consultarea dosarului", se arată în comunicatul Parchetului General.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou