Fulgy, băiatul Clejanilor, din nou la judecată!

Mirela Ene, 23 noiembrie 2022, Ora 20:11

  • print
  • |
tribunal-fulgy-judecata-droguri-46992-1.jpeg

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, ajunge din nou în fața judecătorilor, într-un dosar ce vizează obligarea la tratament medical, pentru rezolvarea problemelor cu drogurile.

Nu trece luna și Fulgy, băiatul Clejanilor pare să aibă probleme cu instanța. De această dată este vorba despre dosarul în care este obligat să urmeze tratament medical pentru a-și rezolva problema cu drogurile.

Inițial, dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului3, însă magistrații au ajuns la concluzia că nu este de competența lor, așa că l-au pasat la Sectorul 6: „Admite excepţia de necompetenţă teritorială invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a sesizării de înlocuire a măsurii de obligare provizorie la tratament medical, dispusă cu privire la intimatul Manole Dan Constantin Fulgeraş în favoarea instanţei competente – Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti (instanţă în circumscripţia căreia se află unitatea sanitară Centru de Evaluare şi Tratament a Toxicodependenţelor pentru Tineri 2 sf. Stelian). Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu intimatului, av. Nefliu Mariana Daniela, în cuantum de 313 lei, rămâne în sarcina statului şi se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Fără cale de atac”.

Când s-au trezit cu dosarul pe cap, judecătorii de la Sectorul 6 l-au pasat înapoi, pe motiv că nici treba lor nu e. Și, ca să lămurească problema, au cerut ajutorul instanței superioare .„Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti, invocată din oficiu. Declină către Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti competenţa de soluţionare a sesizării având ca obiect înlocuirea/încetarea obligării la tratament medical (art. 568 NCPP), privind pe intimatul Manole Dan Constantin Fulgeraş (...). Constată ivit conflictul negativ de competenţă şi sesizează instanţa ierarhic superioară comună - Tribunalul Bucureşti. Cheltuielile judiciare avansate rămân în sarcina statului. Fără cale de atac”, au hotărât magistrații de la Judecătoria Sectorului 6.

Anul trecut, la cererea procurorilor care l-au trimis în judecată pentru tâlhăria comisă asupra unui jurnalist după ce a fost prins drogat la volan, fiul Clejanilor” a fost obligat să-și trateze problemele pe care le are din pricina substanțelor interzise: 

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS, propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021. Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (...) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (...) dispune (...) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”. Anul acesta, Fulgy a fost condamnat la doi ani, cu suspendare, pentru tâlhăria respectivă.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou