"Un angajat CJ Timiș mă urmărește"! Alin Nica a fost reclamat la Parchet

Florentina Șerbănescu, 27 ianuarie 2023, Ora 09:29

  • print
  • |
un-angajat-cj-timi-ma-urmare-te-alin-nica-a-fost-reclamat-la-parchet-47350-1.jpg

Președintele Consiliului Județean Timiș, liberalul Alin Nica, a declarat miercuri, 25 ianuarie, că „totul a plecat de la un cetățean cu care am un conflict juridic" și că se judecă în instanțe cu fostul angajat al instituției pe care el o conduce.

Fost primar al comunei Dudeștii Noi, liberalul Alin Nica, a fost reclamat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție de către Agenția Națională de Integritate pentru conflict de interese, folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane și fals în declarații.

Mai precis, este acuzat că a finanțat ilegal biserica din comuna Dudeștii Noi, cu o sumă mai mare decât cea alocată altor biserici. Contactat de Libertatea, președintele PNL Timiș susține că reclamația a fost făcută de o persoană cu care se judecă în instanțe, un fost angajat al CJ Timiș.

„Am rămas surprins, credeam că am clarificat aceste aspecte. Totul a plecat de la un cetățean cu care am un conflict juridic, fost angajat de la CJ Timis și care mă hărțuiește cu tot felul de plângeri peste tot. Am și un proces cu el, câștigat în primă instanță, pentru defăimare.

El a sesizat la ANI presupuse fapte penale, or ANI nu are astfel de competențe și și-au declinat competența catre Parchet", a spus Alin Nica. El a comentat și acuzațiile conform cărora a favorizat biserica din comuna natală, Dudeștii Noi. „Li s-a părut ciudat că dacă sunt ortodox am dat bani la o biserică ortodoxă și ei susțin că este conflict de interese, că aș avea afinitate la ortodoxie. Păi, asta ar însemna că românii ortodocși nu ar mai trebui să dea bani la bisericile ortodoxe", a mai spus președintele PNL Timiș, pentru Libertatea.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou