Un violator a fost eliberat pentru că judecătorul a întârziat la serviciu! Agresorul a anunțat că își va ucide victima

Mirela Ene, 3 februarie 2023, Ora 10:34

  • print
  • |
un-violator-a-fost-eliberat-pentru-ca-judecatorul-a-intarziat-la-serviciu-agresorul-a-anuntat-ca-i-i-va-ucide-victima-47398-1.jpeg

Un bărbat acuzat că a violat o minoră a trebuit să fie eliberat de polițiști pentru că judecătorul a întârziat la muncă, iar mandatul de reținere pe 24 de ore emis pe numele suspectului expirase.

Paul Moldovan "Mucea" a violat o fată din Cășeiu și a fost reținut rapid de polițiști, în dimineața zilei de miercuri. El a fost dus joi, 2 februarie, în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Dej pentru arestarea preventivă, dar magistratul a întârziat la locul de muncă, scrie dejeanul.ro.

Instanța a fost anunțată încă de ieri despre faptul că ședința trebuie să aibă loc înainte de ora 13, când expira mandatul de reținere. Pentru că a întârziat judecătorul, polițiștii l-au lăsat liber și "Mucea" a dispărut fără urmă.

Joi după-amiază, când a apărut la muncă, judecătorul a admis propunerea de arestare preventivă a lui Paul Alin Moldovan.

Acum Paul Moldovan "Mucea" este căutat de polițiști, mai ales că a amenințat că o va omorî pe tânăra violată.

Paul Alin Moldovan a mai fost cercetat în ianuarie 2016, pentru proxenetism.

"Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, au demarat activități în vederea depistării unui bărbat, de 44 de ani, din comuna Cășeiu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore de 17 ani.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus, la data de 1 februarie a.c., reținerea lui pentru 24 de ore.

Fapta pentru care este cercetat a fost comisă la data de 1 februarie a.c., într-un imobilul din comuna Cășeiu", se arată într-un comunicat al Poliției Cluj.

După expirarea acestei măsuri, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistrații Judecătoriei Dej.

La acest moment, sunt derulate activități cu efective mărite, în vederea depistării bărbatului, semnalmente acestuia fiind date în consemn la nivelul județului.Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou