Best Dental

Vicepreședintele CJ Caraș-Severin, prins în flagrant în timp ce lua mită

Ziarul Atac, 12 mai 2015, Ora 13:31

  • print
  • |
vicepresedintele-cj-caras-severin-prins-in-flagrant-in-timp-ce-lua-mita-46492-1.jpg

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Caraş-Severin Ionesie Gheorghioni (PNL) a fost prins în flagrant, marţi, de procurorii DNA, în timp ce lua mită suma de 20.000 de lei pentru atribuirea unui contract.

Ghiorghioni Ionesie, vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș Severin, ar fi fost prins în flagrant de procurorii Direcției Naționale Anticorupție în timp ce primea mită, au declarat marți, pentru Agerpres, surse judiciare.

Sursele citate au precizat că acesta ar fi fost surprins în timp ce primea 20.000 de lei, o tranșă din mai multe luate anterior, și care ar fi reprezentat 10% din valoarea unor lucrări. Banii ar fi fost oferiți de un om de afaceri în schimbul încredințării unor lucrări la drumuri.

În prezent, procurorii efectuează percheziții în acest caz, urmând ca Ghiorghioni Ionesie să fie dus la DNA - Serviciul Teritorial Timișoara.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:31