Viorel Hrebenciuc, la DNA Brașov: Mă aștept să fiu reținut

Mălina Andrei, 28 octombrie 2014, Ora 10:30

  • print
  • |
viorel-hrebenciuc-la-dna-brasov-ma-astept-sa-fiu-retinut-44094-1.jpg

Viorel Hrebenciuc a ajuns, marți dimineață, la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Brașov, unde a fost citat pentru a fi audiat în Dosarul retrocedărilor după ce demisia sa din Camera Deputaţilor a parcurs circuitul legal.

Fostul senator PSD a declarat că se așteaptă să fie reținut.

"Nimeni nu mai semnează o hârtie, nimeni nu are o inițiativă, toată lumea are o spaimă celebră de acum. Nu îmi e frică pentru că știu ce am făcut. Nu am nicio problemă să mă prezint cu inima deschisă în fața celor de la DNA. Nici DNA nu e o sperietoare", a declarat Hrebenciuc la intrarea în sediul DNA.

Întrebat dacă se așteaptă să fie reținut, el a răspuns: "Bineînțeles".

Viorel Hrebenciuc a declarat că nu îi este teamă de arestare. "Dacă-mi era teamă nu-mi dădeam demisia", a declarat fostul deputat.

Hrebenciuc a renunţat la funcţia de deputat în condiţiile în care procurorii îi cer arestarea preventivă în dosarul retrocedărilor şi este urmărit alături de Dan Şova, într-un alt dosar de trafic de influenţă.

El mai este acuzat de procurorii DNA şi că ar fi făcut intervenţii la CNA în vederea obţinerii licenţei pentru postul GiGa TV, controlat de primarul de Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan Pinalti.

În dosar au fost deja arestaţi Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc, omul de afaceri Paltin Gheorghe Sturdza, Dan Costin Bengescu şi Iosif Kadas.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou