Update: VOICULESCU rămâne sub control judiciar

Cristian Blănuţă, 24 iulie 2014, Ora 10:28

  • print
  • |
voiculescu-afla-astazi-daca-scapa-de-controlul-judiciar-41987-1.jpg Update

UPDATE 17:45 - Dan Voiculescu rămâne sub control judicicar. Curtea de Apel Bucuresti a respins, joi, cererea lui Dan Voiculescu de ridicare a controlului judiciar impus de procurorii DNA in dosarul in care omul de afaceri este acuzat de santaj.

Pe 10 iulie, Tribunalul Bucuresti respinsese, de asemenea, solicitarea lui Voiculescu, însă acesta a contestat decizia la Curtea de Apel București.

 

Curtea de Apel Bucureşti ar urma să se pronunţe joi cu privire la cererea lui Dan Voiculescu de ridicare a controlului judiciar impus de procurorii DNA în dosarul de şantaj.

CAB a judecat marţi cererea lui Dan Voiculescu de ridicare a controlului judiciar, însă a amânat pentru joi pronunţarea unei decizii.

Pe 10 iulie, Tribunalul Bucureşti i-a respins solicitarea lui Voiculescu, însă acesta a contestat decizia la Curtea de Apel Bucureşti.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus, la începutul lunii iulie, punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar faţă de Dan Voiculescu, acuzat de şantaj prin constrângere în scopul dobândirii, în mod injust, a unui folos patrimonial.

'Dan Voiculescu a ameninţat direct sau prin intermediari oameni de AFACERI şi administratori a trei companii că, în situaţia în care nu vor încheia contracte de publicitate cu trustul de presă pe care în fapt îl conduce, va declanşa o agresivă campanie de discreditare. Sub această ameninţare, unul dintre oamenii de afaceri, denunţător în cauză, i-a achitat lui Voiculescu suma de 900.000 euro sub forma a cinci contracte de publicitate, încheiate cu trusturile de presă aparţinând acestuia', susţine DNA, potrivit Agerpres.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou