Voiculescu dă în Băsescu după audierile de la DNA

Cristian Blănuţă, 31 iulie 2014, Ora 10:12

  • print
  • |
voiculescu-da-in-basescu-dupa-audierile-de-la-dna-42182-1.jpg

Dan Voiculescu a declarat dupa audierile de joi de la DNA ca presedintele Traian Basescu nu vrea sa plece de la Cotroceni pana nu il vede condamnat.

"Inteleg ca unii se grabesc, Voiculescu trebuie condamnat pana in decembrie, m-am gandit, Basescu pleaca in decembrie si nu vrea sa plece pana nu ma vede condamnat", a spus Voiculescu.

Cat despre audierile procurorilor dosarul de santaj, Dan Voiculescu si-a sustinut in continuare nevinovatia si a cerut sa nu se mai duca la politie pentru controlul judiciar, sau macar nu la date exacte care permit presei sa il astepte de fiecare data la sediul IPJ Ilfov.

"Le-am spus ca as dori sa nu ma mai duc la politie ca nu sunt motive, din tara nu plec. Eu am motivat ca nu sunt vinovat, exista prezumtia de nevinovatie, iar expunerea asta publica creeaza imaginea ca un om care are o problema, mergand de doaua ori pe saptamana la politie.

E in derulare ancheta si mi se pare incorect sa spui dinainte ca cineva e vinovat. (...) Sa nu ma mai cheme in date fixe, sa fie presa sa imi faca imaginea de inculpat", a spus Voiculescu.

Cu toate astea el sustine ca aparitiile frecvente din ultima vreme i-au permis sa schimbe imaginea celui "care statea intr-un turn de fildes" si sa isi arate "latura umana".

"Lumea a vazut si o alta imagine a lui Voiculescu, o latura mai umana", a declarat, potrivit stiripesurse.ro, Voiculescu la iesirea de la DNA.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou