Best Dental

Zeci de percheziții în Capitală într-un dosar de spălare de bani și evaziune fiscală

Ziarul Atac, 28 aprilie 2015, Ora 09:47

  • print
  • |
zeci-de-perchezitii-in-capitala-intr-un-dosar-de-spalare-de-bani-si-evaziune-fiscala-46400-1.jpg

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează marți, 75 de percheziții în Capitală într-un dosar de spălare de bani și evaziune fiscală.

Perchezițiile au loc la mai multe firme, societăți comerciale, dar și mai multe persoane implicate în desfășurarea acestor infracțiuni.

În acest caz, ar fi implicată o firmă de securitate și pază. Se vorbește atât despre implicarea conducerii firmei, cât și despre implicarea serviciului de contabilitate.

Cei implicați în aceste infracțiuni, ar fi făcut achiziții prin intermediul unor firme fantomă conduse tot de ei.

Prejudiciul produs bugetului de stat este estimat la 3.000.000 de euro, iar suma totală spălată prin circuitul evazionist se ridică la aproximativ 10 milioane de euro.

Acţiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratelor de Poliţie ale judeţelor Ilfov, Timiş, Călăraşi, Buzău, Teleorman şi Bacău, precum şi de suportul de specialitate al S.R.I.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:15