Best Dental

Zi decisivă pentru Gigi Becali. Magistrații decid astăzi dacă îl eliberează

Mălina Andrei, 31 martie 2015, Ora 09:06

  • print
  • |
zi-decisiva-pentru-gigi-becali-magistratii-decid-astazi-daca-il-elibereaza-46152-1.jpg

Gigi Becali află marți dacă scapă de închisoare. Magistraţii Tribunalului Constanţa judecă cererea de eliberare condiţionată formulată de latifudiarul din Pipera.

Gigi Becali a obţinut pe data de 6 martie acordul magistraţilor de la Tribunalul Medgidia de a fi eliberat condiţionat, însă bucuria sa a durat doar câteva ore, procurorii DNA formulând imediat recurs la această decizie. Au trecut cinci zile până când solicitarea procurorilor a ajuns pe masa judecătorilor, de această dată a celor de la Constanţa, care pe 11 martie au anunţat data la care vor judeca acest recurs, respectiv 31 martie.

Gigi Becali a fost condamnat în mai 2013 la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar în timpul în care a stat după gratii a scris două cărţi şi a muncit la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi, acestea fiind şi argumentele în favoarea eliberării sale condiţionate.

 

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:22