Zi decisivă pentru Gigi Becali. Magistrații decid astăzi dacă îl eliberează

Mălina Andrei, 31 martie 2015, Ora 09:06

  • print
  • |
zi-decisiva-pentru-gigi-becali-magistratii-decid-astazi-daca-il-elibereaza-46152-1.jpg

Gigi Becali află marți dacă scapă de închisoare. Magistraţii Tribunalului Constanţa judecă cererea de eliberare condiţionată formulată de latifudiarul din Pipera.

Gigi Becali a obţinut pe data de 6 martie acordul magistraţilor de la Tribunalul Medgidia de a fi eliberat condiţionat, însă bucuria sa a durat doar câteva ore, procurorii DNA formulând imediat recurs la această decizie. Au trecut cinci zile până când solicitarea procurorilor a ajuns pe masa judecătorilor, de această dată a celor de la Constanţa, care pe 11 martie au anunţat data la care vor judeca acest recurs, respectiv 31 martie.

Gigi Becali a fost condamnat în mai 2013 la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar în timpul în care a stat după gratii a scris două cărţi şi a muncit la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi, acestea fiind şi argumentele în favoarea eliberării sale condiţionate.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou