1 mai la mare? Ce costume de baie găsești în magazine

Mirela Ene, 28 aprilie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
1-mai-la-mare-ce-costume-de-baie-gasesti-in-magazine-39659-1.jpg

Fie că urmează să te bucuri de un weekend petrecut la mare cu ocazia zilei de 1 Mai sau pur și simplu vrei să te pregătești pentru concediul de la vară, vezi ce costume de baie găsești deja în magazine și cât costă.

Un costum de baie interesant, pentru doamnele și domnișoarele care vor să facă o apariție specială la plajă: acoperă un singur umăr și lasă la vedere un pic din talie și abdomen. Îl găsești în magazinele H&M, la prețul de 89,90 de lei.

Un alt costum de baie foarte trendy pentru noul sezon de plajă este cel croșetat, cu model geometric și într-o paletă largă de culori. Piesele costumului de baie - sutien și slip - se vând separat: fiecare costă 69 de lei, la magazinele Pull&Bear.

Un costum de baie care îți pune pielea bronzată frumos în valoare este cel în nuanțe deschise, cu alb și albastru deschis. Îl poți achiziționa din magazinele Tina R, la 161 de lei.

Anul acesta se mai poartă la plajă și costumele de baie din două piese, cu aplicații strălucitoare. Este de ajuns să fie în aceeași nuanță cu materialul costumului de baie, ca să semene cu stropi de apă prinși pe sutien și slip. Cumpără-l de la Mango. Sutienul costă 89 de lei, iar slipul 69 de lei.

În magazinele Zara găsești costume deux-pieces cu care te poți juca după cum îți zburdă imaginația. Poți asorta sutienul simplu cu un slip cu desen, în culori asemănătoare sau, de ce nu, diferite. Fiecare piesă costă 69 de lei.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou