4 metode de înfrumuseţare scârboase

Diana Ionescu, 11 octombrie 2013, Ora 15:44

  • print
  • |
4-metode-de-infrumusetare-scarboase-34858-1.jpg

Femeile au fost întotdeauna dispuse să facă orice pentru un ten mai luminos, un păr strălucitor şi o expresie tânără, fără riduri. Din păcate, nu toată lumea se mulţumeşte cu creme hidratante şi tratamente clasice pentru înfrumuseţare. Iată 4 metode de înfrumuseţare scârboase rău. Ai face aşa ceva?

Placentă de oaie pentru decolteu frumos

Mâinile şi decolteul tău şi-au pierdut fermitatea şi parcă pielea nu mai stă chiar întinsă în zonele cheie?
Nu ai de ce să-ţi faci griji, acum că s-a inventat un tratament de întinerire a pielii pe bază de placentă de oaie din Noua Zeelandă.
Vedete ca Victoria Beckham şi Kim Kardashian se pare că apelează des la tratamentul de înfrumuseţare scârbos. Se spune că placenta de oaie stimulează regenerarea celulară datorită conţinutului de celule stem.

Tratament facial cu urină

Guru Bivolaru o fi ştiut el ceva. Unul dintre cele mai scârboase şi ciudate tratamente faciale anti-îmbătrânire este produs din..urină umană.
Adepţii acestei terapii scârboase şi bizare de înfrumuseţare susţin că cel mai potrivit moment pentru..recoltare este dimineaţa, deoarece are o cantitate potrivită de hormoni adunaţi peste noapte, scrie unica.ro.

Picioare de porc antirid

Japonezii sunt cei care au venit prima oară cu ideea consumului de picioare de porc pentru beneficiile asupra pielii şi tenului în special. Conţinutul mare de colagen din picioarele de porc se pare că ajută la regenerarea celulară. Colagenul ajută pielea să se menţină hidratată, dar îţi conferă şi un păr strălucitor şi se pare că pe termen lung, are efecte antirid.

Vopsea de păr cu sânge de vacă

Femeile au fost întotdeauna dornice să îşi schimbe culoarea părului, fie că vorbim despre cele din secolul în care trăim, fie de cele din Iranul antic.
Acestea preparau un mix ciudat şi scârbos din henna, mormoloci şi sânge provenit de la vaci negre. Ele credeau că sângele este responsabil de nuanţa blănii, aşa că îl foloseau ca să îşi schimbe nuanţa.
Henna este folosită şi în zilele noastre ca şi colorant natural pentru podoaba capilară, însă, din fericire, nimeni nu se mai vopseşte cu mormoloci sau sânge de vacă!

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou