5 ținute chic, pe care să le porți când nu ai cu ce să te îmbraci

Mirela Ene, 21 octombrie 2014, Ora 14:56

  • print
  • |
5-tinute-chic-pe-care-sa-le-porti-cand-nu-ai-cu-ce-sa-te-imbraci-44009-1.jpg

Știi momentul ăla când te uiți într-un dulap plin de haine și nu găsești nimic care să îți placă? Pentru că știm că mai devreme sau mai târziu ajungi să te confrunți din nou cu el, ne-am gândit să îți propunem cinci ținute chic, confortabile și care merg oriunde.

Sigur ai o rochie simplă, pe care nu ai mai purtat-o demult. Dacă nu ai, este cazul să îți cumperi, pentru că este una dintre acele piese versatile, la care poți apela în orice situație. Poart-o cu o pereche de botine și o geacă de piele, accesorizează-o cu bijuterii simple și ești pregătită pentru orice situație.

Dacă nu ai, deja, două piese în garderobă care pot alcătui un costum, este cazul să investești în ele. Sunt cea mai bună alegere în situațiile de urgență și te fac să arăți chic și pusă la punct.

Când nu ai chef de rochii elegante și tocuri, o pereche de pantaloni până la gleznă și un pulover sunt tot ce ai nevoie. Alege culori neutre, pentru ca ținuta ta să capete un aspect elegant. Dacă ți se pare că ești prea casual, poți purta o cămașă pe sub pulover.

O bluză simplă și o fustă conică te vor scoate din orice încurcătură. Optează pentru un top care curge pe lângă corp, pentru ca ținuta ta să pară simplă și fără efort.

Dacă ai nevoie de o ținută casual și nu știi ce să porți, ia perechea ta preferată de blugi din dulap și poart-o cu cel mai simplu tricou. Completează-ți ținuta cu o pereche de pantofi cu toc și un colier, iar dacă ți se pare frig afară, nu uita de trench.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou