Actori celebri care urăsc filmele în care au jucat

Mirela Ene, 27 mai 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
actori-celebri-care-urasc-filmele-in-care-au-jucat-31007-1.jpg

Când privesc în urmă cu ochi critici, nu toţi actorii sunt mulţumiţi de prestaţia lor în anumite filme sau de calitatea în sine a acelor pelicule. Există producţii în care îşi doresc să nu fi jucat, atât pentru că nu sunt încântaţi de prestaţia lor, cât şi pentru faptul că nu consideră că filmul respectiv este cu adevărat o valoare.

Business Insider prezintă câţiva dintre actorii care au declarat că există roluri pe care şi-ar fi dorit să nu le fi acceptat niciodată.

George Clooney şi Batman & Robin

Batman & Robin (1997), regizat de Joel Schumacher, a primit o notă de 3,6/10 pe IMDb, fiind considerat un film foarte prost. A beneficiat de prestaţia unor actori precum Arnold Schwarzenegger, George Clooney, Chris O'Donnell, Uma Thurman şi Alicia Silverstone.

Vorbind despre rolul său în acest film, George Clooney a declarat că un joc actoricesc bun a fost destul de dificil în această peliculă. A înţeles însă acest lucru ulterior, când era prea târziu.

Halle Berry şi Dark Tide

Dark Tide (2012), regizat de John Stockwell, a primit nota 4,2/10 pe IMDb. Halle Berry, actriţa din această peliculă, a declarat că nu se aştepta ca acest film să iasă atât de prost şi a regretat atunci când a văzut rezultatul.

A adăugat însă că, deşi un film poate ieşi foarte prost, "alte lucruri bune pot apărea în urma acestuia. Poţi să îţi cunoşti logodnicul prin intermediul unui film", ceea ce ei i s-a întâmplat.

Charlize Theron şi Reindeer Games

Una dintre cele mai frumoase femei din lume şi o actriţă foarte bună, Charlize Theron regreta că a jucat în filmul Reindeer Games (2000), ce a primit nota 5,6/10 pe IMDb. Un alt nume important pe genericul acestui film a fost Ben Affleck.

Atunci când a fost întrebată despre acest film, Charlize Theron a spus pur şi simplu că a fost un film "extrem de prost".

Mark Wahlberg şi The Happening

De la The Sixth Sense (1999), regizorul M. Nightr Shyamalan a primit numai critici pentru filmele sale. The Happening (2008), de exemplu, avându-l în rolul principal pe Mark Wahlberg, are o notă de 5,1/10 pe IMDb.

În acest film a jucat şi Zooey Deschanel. Vorbind despre The Happening, Mark Wahlberg recunoaşte că acest film este foarte slab.

Ben Affleck şi Gigli

Gigli (2003), în regia lui Martin Brest, are o notă de 2,4/10 pe IMDb, ceea ce spune destul de mult despre calitatea peliculei. În film au mai jucat Jennifer Lopez, Al Pacino şi Christopher Walken. Filmul a fost realizat în perioada în care Ben Affleck şi Jennifer Lopez formau un cuplu.

Potrivit criticilor, Gigli se numără printre cele mai proaste filme realizate vreodată. În weekendul lansării, încasările înregistrate de acest film s-au cifrat la patru milioane de dolari, după ce costurile de producţie au fost de 75,6 milioane de dolari. Pe site-ul de reviewuri Rotten Tomatoes a fost apreciat doar de 7% din 157 de realizatori de reviewuri.

Kirsten Dunst şi Tobey Maguire, Spider-Man 3

Spider-Man 3, regizat de Sam Raimi, a avut nota 6,3/10 pe IMDb. Deşi a treia parte a francizei a beneficiat de aceiaşi actori şi acelaşi regizor ca şi primele două, a fost foarte slab comparativ cu acestea.

Cele două personaje principale, Kirsten Dunst şi Tobey Maguire, şi-au exprimat regretul pentru că au trebuit să joace în Spider-Man 3, fiind legaţi de faptul că au jucat şi în celelalte părţi.

Jessica Alba şi Fantastic 4: Râse of the Silver Surfer

După câte se pare, continuarea filmului Fantastic 4 a determinat-o pe Jessica Alba să fie interesată de calitatea proiectelor în care se implică. Evaluat pe IMDb cu 5,6/10 şi regizat de Tim Story, Fantastic 4: Râse of the Silver Surfer a mai beneficiat de prezenţa unor actori precum Chris Evans şi Michael Chiklis.

După film, regizorul Tim Story a declarat că a apelat la aplicaţia pe computer CGI pentru a modifica lacrimile Jessicăi Alba penru că plânsul ei nu era "destul de drăguţ". Actriţa a specificat că declaraţia regizorului a reprezentat cel mai de jos punct al carierei sale.

Katherine Heigl şi Knocked Up

Katherine Heigl şi-a construit o reputaţie prin sabotarea propriilor ei activităţi profesionale. A stârnit reacţii în presă atunci când a refuzat nominalizarea la Premiile Emmy pentru rolul său din serialul Grey's Anatomy, susţinând că nu merită această recunoaştere.

Nici despre filmul Knocked Up (2007), regizat de Judd Apatow, în care a jucat alături de Seth Rogen, Paul Rudd şi Leslie Mann, nu a avut cuvinte prea bune, considerând că este sexist. A precizat că i-a fost greu să iubească acest film.

Mickey Rourke şi Passion Play

În ciuda revenirii cu filmul The Wrestler (2008), pentru care a primit o nominalizare la Premiile Oscar, se pare că Mickey Rourke şi-a menţinut tendinţa de a juca în filme proaste.

Passion Play (2010), regizat de Mitch Glazer, a primit nota 4,3/10 pe IMDb. În acest film au mai jucat Megan Fox şi Bill Murray. Mickey Rourke a caracterizat acest film drept "groaznic. Un alt film groaznic".

Shia LaBeouf şi Transformers: Revenge of the Fallen

Numele lui Shia LaBeouf a devenit cunoscut datorită francizei Transformers. Acest lucru însă nu l-a împedicat să critice aspru cel de-al doilea film al seriei, Transformers: Revenge of the Fallen, regizat de Michael Bay şi evaluat la 5,9/10 pe IMDb.

Shia LaBeouf a mărturisit că nu este impresionat de ceea ce a ieşit: "Nu am fost impresionat de ceea ce am făcut... Au fost nişte cascadorii impresionante în el, dar esenţa lui nu s-a mai păstrat... Este doar o grămadă de roboţi care se bat".

Colin Farell şi Miami Vice

"Miami Vice? Nu mi-a plăcut prea mult", a spus Colin Farell. Filmul a fost lansat în 2006, fiind regizat de Michael Mann. A avut nota 5,9/10 pe IMDb. În distribuţie s-au mai aflat Jamie Foxx, Li Gong şi Naomie Harris.

Declaraţia lui Colin Farell a avut ecou asupra sentimentelor spectatorilor faţă de acest film, care este o adaptare după serialul TV din anii '80.

Bruce Willis, nemulţumit de mai multe din filmele sale

Când este întrebat acum dacă există printre cele peste 60 de filme în care a jucat unele de care nu este mândru, Bruce Willis recunoaşte că sunt peste zece: "Mi-ar plăcea să le scot de pe listă".

Michelle Pfeiffer şi Grease 2

Când priveşte în urmă, Michelle Pfeiffer mărturiseşte că urăşte Grease 2, nevenindu-i să creadă cât de prost a ieşit. Având nota 3,8/10 pe IMDb, Grease 2 (1982) a fost regizat de Patricia Birch.

Michelle Pfeiffer a adăugat că numai lipsa ei de experienţa din acea perioadă a făcut-o să accepte să apară în acest film.

Sam Worthington şi Clash of the Titans

Clash of the Titans (2010), evaluat la 5,8/10, a fost regizat de Louis Leterrier şi i-a avut în rolurile principale pe Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes şi Jason Flemyng. Filmul a primit o serie de critici negative, deşi încasările sale s-au ridicat la 493 milioane de dolari la nivel mondial.

Sam Worthington a declarat că nici el nu este impresionat de acest film: "Simt că am dezamăgit într-un fel anumite persoane. Cred că pot să joc mai bine, să fiu sincer".

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou