Află ce tunsori ți se potrivesc în funcție de personalitate

Ziarul Atac, 2 decembrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
afla-ce-tunsori-i-se-potrivesc-in-func-ie-de-personalitate-36447-1.jpg

Dacă vrei să ai o tunsoare care să te reprezinte şi să se potrivească stilului tău, cel mai bine este să asortezi coafura la personalitate.

Vezi ce ţi se potriveşte şi află cum poţi obţine o tunsoare pentru fiecare personalitate.

Breton şi coadă de cal pentru băieţoase

Dacă eşti genul de femeie care iese la bere cu băieţii şi joacă fotbal sau boardgames când se vede cu prietenii, cea mai potrivită coafură pentru tine este ceva simplu de obţinut şi practic. O tunsoare cu breton egal, stilizat cu puţin fixativ şi o coadă de cal lejeră ţi se va potrivi ca o mănuşă.

Culori tari şi coafură extravagantă pentru personalităţi puternice

Fetele care ştiu ce vor, care sunt sufletul petrecerii şi care nu se tem să fie în centrul atenţiei trebuie să aleagă culori tari, şuviţe rebele şi bucle spectaculoase. Culorile pot fi inspirate de blondul platinat al lui Lady Gaga, albastrul electric al lui Katy Perry, sau chiar rozul ales de Nicki Minaj.

Bucle senzuale şi lungime mediu spre lung pentru bombe sexy

Toate modelele Victoria Secret ştiu că secretul unei bombe sexy nu sunt chiloţii cu dantelă, ci vuclele uşoare şi jucăuşe de pe umeri. Nimic nu complimentează un decolteu ca o şuviţă încolăcită sau câteva fire lungi care nu vor să stea locului.

Coadă împletită, look răvăşit, pentru visătoare

Atunci când ai tot timpul capul în nori şi visezi la prinţul pe cal alb, nu poţi face asta fără şuviţe blonde uşor răvăşite şi o coadă împletită bucolic. Fetele cuminţi şi devreme acasă trebuie să profite de privirea angelică şi să o completeze cu cozi împletite spic, coadă de peşte sau împletitură rusească.

Tunsori bob sau cocuri elaborate pentru perfecţioniste

Orice femeie matură, care ştie ce vrea de la viaţă şi de la bărbaţi va adopta o coafură fermă, elaborată şi destul de rigidă, pentru că nu vrea să aibă parte de accidente stiliste în mijlocul unei şedinţe executive. Femeile puternice vor alege un coc elaborat, fie el împletit, prins cu agrafe subţiri, sau chiar înnodat. Stilul flapper girl ţi se potriveşte dacă eşti o femeie puternică.

sursa: Unica

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou