Află dacă te-a înșelat după tonul vocii

Diana Ionescu, 16 octombrie 2013, Ora 15:42

  • print
  • |
afla-daca-te-a-in-elat-dupa-tonul-vocii-34998-1.jpg

Crezi că te-a înșelat partenerul/a, însă nu ai nicio dovadă? Nu te-ai fi gândit niciodată că poți să-ți dai seama de asta doar ascultându-l/o. Se pare că tonul vocii ne poate oferi toate informațiile de care avem nevoie dacă vrem să verificăm acest lucru.
Cercetătorii americani susțin că tonul vocii ne poate da de gol dacă suntem fideli sau nu. Potrivit acestora, atunci când înșelăm tonul vocii ni se schimbă: la femei vocea devine mai groasă, mai serioasă în timp ce bărbații coboară tonul, iar vocea acestora devine mai pițigăiată.
La realizarea studiului au participat 24 de subiecți, a căror voce a fost observată pe parcursul unor conversații cu persoanele de care erau îndrăgostite. În urma testului, s-a observat că în timpul conversațiilor romantice vocea femeilor devine mai gravă, în timp ce bărbații coboară tonul.
Studiul arată că tonul diferit folosit în conversațiile cu persoanele care ne plac arată dorința de apartenență și de intimitate față de persoana respectivă, scrie click.ro.
Specialiștii susțin că variațiile de intonație trăda stresul și nervozitatea persoanei care este pusă într-o situație mai puțin confortabilă.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:14
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou