Avem ce să învăţăm de la vedete?

Alberto Cristian, 5 iunie 2013, Ora 12:52

  • print
  • |
avem-ce-sa-invatam-de-la-vedete-31317-1.jpg

Ne-am întors cu un subiect destul de dezagreat de către starurile autohtone. Celebrele topuri de "bine-prost îmbrăcate" aduc mereu controverse şi ifose din partea unora, aşa că de astă dată veţi avea parte de un top ceva mai altfel.

Gabriela Cristea este prima luată în vizor. La imaginea uşor angelică din perioada când poza pentru revista Playboy, a trecut de-a lungul anilor în revistă tot felul de apariţii, mai mult sau mai puţin bune. În ultima perioadă în care vedeta face turul televiziunilor şi îşi ceartă soţul, prezintă ţinute ce îi pun în evidenţă trupul proaspăt remodelat.

Mult prea îndrăzneaţă, Oana Zăvoranu nici acum la aproape 40 de ani, nu adoptă un stil ceva mai cuminte şi mai decent. Vedeta tv nu conteneşte să apară îmbrăcată cu ţinute provocatoare, sexy şi puţin poate pe alocuri depăşite de perioada în care ne aflăm.

Dacă primul ei tort a fost roz, în ultimii ani pe frumoasa blondă Jojo, pe numele ei adevărat - Cătălina Grama, o întâlnim pe la diverse evenimente chiar zi de zi îmbrăcată potrivit trupul său minion, ţinute bine alese.

Anna Lesko este o prezenţă mereu vie şi foarte colorată. De-a lungul anilor fata ce ardea în flăcări ne-a obişnuit cu aparţii cât se poate de sexy şi provocatoare, atât pe scenă cât şi în viaţa de zi cu zi. În ultima perioadă rusoaica adoptă un stil eclectic pe scenă, ţinute extrem de sexy cu motive populare. Acesta ar putea fi un plus dacă ar arăta decent sau măcar scandalos, însă nu reuşeşte să fie decât chicioasă. Sunt multe elemente, colorate şi sclipicioase puse unele peste altele. Totul asezonat cu coregrafii lascive.

Un altfel de chici, de astă dată spune ea, unul cool, este cel al Corinei. Diva care a înnebunit puştimea este o prezenţă tonică, luminoasă, însă ţinutele ei sunt prea încărcate şi poartă mereu elemente ce nu îşi au locul unele lângă altele. Stilistul Corinei ar trebui să facă un refresh garderobei vedetei.

Voluptoasa Oana Roman nu scapă nicio ocazie să îşi expună picioarele şi sânii, spunând despre ea că are nişte glezne frumoase. Adevărul este că mereu o întâlnim la evenimente încălţată exemplar pe Oana, dar în cele mai multe cazuri îşi găseşte rochii prea scurte pentru trupul rubensian ce îl are.

Mereu antrenată şi în formă, Carmen Bruma este îmbrăcată exemplar la fiecare apariţie pe covorul roşu. Vedeta adoptă ţinute ce sunt în ton cu evenimetul respectiv.

Andreea Bănică punctează fiecare eveniment monden cu câte o ţinută adecvată. Nici ţinutele de scenă ale cântăreţei nu sunt neglijate. Vedeta punctează cu ţinute foarte sexy şi provocatoare, uneori fiind exagerate, deoarece nu mai este una din cele mai slăbuţe prezenţe de pe la noi.

Tânăra Lora este frumoasă şi talentată, însă cam indecisă, fără un stil propriu, destul de haotică în ţinute, mai bine spus rămasă în urmă. Până şi în cel mai recent videoclip al său realizat la piesa Capu' sus, ţinutele alese arată ca în ani '90. Cu trecerea anilor îşi va găsi cu siguranţă o linie pe care să o urmeze. Dacă nu, sperăm că un stilist o va ajuta.

Mereu rebelă din fire, Dana Nălbaru prezintă mereu un stil relaxat şi puţin delăsător, ceea ce îi dă un punct în minus la capitolul ţinute. Iar noi îi dăm un punct în plus pentru că este o mămică devotată.

Ilinca Vandici îşi caută ţinute care să îi pună în evidenţă la propriu spatele, mereu sexy.

O fashionistă cu acte în regulă, celebră şi bogată, Maria Marinescu mereu îşi scoate câte o ţinută exemplară şi în trend. Maria este în trend nu doar atunci când este prezentă la evenimentele mondene, ci şi când îşi serveşte prânzul prin oraş.

Deşi din spatele pupitrului de ştiri Anca Rusu apare ca fiind serioasă şi cuminte, când are ocazia ne arată fantezia culorilor şi a liniillor, este mereu o prezenţă studiată, fapt ce o clasează în topul vedetelor bine îmbrăcate.

Pe cât de bine cântă, pe atât de prost arată uneori Ozana Barabancea. Diva are mereu o fantezie cu rochiile sau fustele lungi care au o crăpătură mult prea indecentă. Să nu mai amintim de decoltul extrem de generos expus.

Dar să nu fim răutăcioşi, frumoasele ţării îşi pun şi ele la evenimentele mondene ce au mai bun în şifonier, neconsultând un stilist care să le creeze un stil potrivit.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:44
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou