Beneficiile folosirii apei termale

Ziarul Atac, 12 august 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
beneficiile-folosirii-apei-termale-33241-1.jpg

Ca să nu mai suferi de efectele nocive ale soarelui asupra pielii, ţi-am pregătit un miniplan de atac şi am răspuns celor mai comune întrebări despre apa termală.

1. De ce e bună apa termală pentru ten?
Pentru că orice produs cu apă termală are în compoziţia sa o cantitate ridicată de oligoelemente şi minerale, pe care pielea le pierde prin transpiraţie.

2. Care este rolul ei?
Decongestionează tenul alergic sau iritat de substanţele poluante din aer şi întăreşte capacitatea naturală de apărare a pielii.

3. Pentru ce pot folosi apa termală?
Spray-ul cu apă termală poate fi aplicat ca tonic, după epilat, după peeling, ajută la fixarea machiajului şi e soluţia ideală pentru calmarea arsurilor solare de gradul I. Dacă alegi formulele-cremă cu apă termală, vei avea parte de o hidratare completă, pentru că au rolul de a reface bariera hidrolipidică a pielii.

4. Cum se foloseşte corect?
Spray-ul se pulverizează pe toată faţa, se lasă să acţioneze câteva secunde şi se tamponează cu un şerveţel sau cu o dischetă demachiantă.

5. Este potrivită oricărui tip de ten?
Da, apa termală se recomandă chiar şi atunci când ai un ten sensibil. Beneficiile ei au fost demonstrate chiar şi în cazul pielii intolerante sau alergice.

Sursa: Unica

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou