Bretonul, detaliul şic care te pune în valoare

Mirela Ene, 17 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
bretonul-detaliul-sic-care-te-pune-in-valoare-38150-1.jpg

Vrei o schimbare de look? Ce-ar fi ca, în loc sa te tunzi, sa îţi faci un breton şic, potrivit formei feţei tale, care sa îţi pună trăsăturile în valoare, să te întinerească şi să îţi dea un aer proaspăt?

Bretonul nu îţi schimba numai lookul, ci îţi poate distrage atenţia de la unele imperfecţiuni: fruntea prea înalta, nasul ascuţit, maxilarul patrat.
Alege în funcţie de tipul de breton!

Breton rotund sau drept

Cu mici diferenţe între ele, acestea mascheaza fruntea înalta şi atrag atenţia pe jumatatea de jos a chipului - nas, gura. Îl poţi purta chiar pâna la linia sprâncenelor sau puţin mai sus, atât cât sa acopere trei sferturi din frunte. Se aranjeaza uşor, folosind o perie rotunda electrica. O varianta moderna este bretonul înalt şi lung (peste linia sprâncenelor), cu parţile laterale (marginile din stânga şi din dreapta) mai lungi.

Bretonul purtat pe o parte

Lungeşte vizual faţa, este foarte şic şi mereu la moda. Nu trebuie aranjat în mod special, îl poţi lasa natural şi, în general, se poarta la fel cum porţi şi coafura, pentru a o completa cât mai firesc. Daca vrei un aer mai special, îi poţi întoarce vârfurile spre exterior. Va arata bine mai ales daca este tuns în trepte.

Bretonul purtat cu cărare pe mijloc

Scoate în evidenţa trasaturile şi alungeşte chipul, "îmbracând" parţile laterale ale feţei. Daca ai faţa rotunda sau patrata, poarta-l mai lung, chiar peste linia pomeţilor, pentru a masca forma maxilarului.

Breton scurt

Acest tip de breton se poarta în general filat sau asimetric şi se potriveşte foarte bine tunsorilor scurte, pe care le împrospateaza şi pe care le scoate din monotonie. Cu un produs de styling potrivit, îl poţi aranja în fiecare zi altfel, pentru un look mereu diferit: drept, într-o parte, natural.
Alege bretonul în funcţie de forma feţei!

Faţa rotundă

Evita bretonul rotund, pe cel drept care acopera toata fruntea şi pe cel foarte scurt, care scoate şi mai mult în evidenţa forma rotunda. Opteaza pentru un breton subţire, filat, pe o parte, care sa alungeasca puţin linia feţei.

Faţa mică

Nu încarca chipul cu un breton bogat, care acopera toata fruntea sau jumatate din faţa. Chipul tau trebuie sa ramâna cât mai liber şi luminos, aşa ca daca vrei neaparat breton, alege unul scurt, filat şi înalt, adica sa aiba punctul de pornire aproape de creştet.

Faţa pătrată

Şi în acest caz, bretonul filat, pe o parte e alegerea cea mai inspirata, întrucât are efect de alungire şi de subţiere a frunţii, maxilarului şi parţilor laterale ale feţei.

Faţa în formă de inimă

Bretonul pe o parte, în trepte este cea mai buna varianta, caci acopera o parte din frunte şi echilibreaza partea lata de sus cu partea mai îngusta din jumatatea de jos a feţei.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:29
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou