Best Dental

Buclele cu placa, coafura momentului. Cum să îți faci cele mai trendi bucle la tine acasă

Mălina Andrei, 30 ianuarie 2015, Ora 15:56

  • print
  • |
buclele-cu-placa-coafura-momentului-cum-sa-iti-faci-cele-mai-trendi-bucle-la-tine-acasa-45399-1.jpg

Una dintre coafurile care au stârnit interesul femeilor la sfârșitul anului trecut și câștigă din ce în ce mai multă popularitate sunt buclele realizate nu cu drotul, ci cu placa. Buclele făcute cu placa sunt coafura vedetă a momentului, atât pentru părul lung, cât și pentru cel scurt.

În 2015, multe tendințe beauty au fost depășite și înlocuite de variante mai cool ca în cazul clasicelor bucle care au fost înlocuite cu varianta lor mai lejeră, acele bucle făcute cu placa ce păr mai degrabă niște onduleuri naturale.

Cum faci bucle cu placa pe păr lung
Folosește placa de păr pe șuvițe medii ca grosime. Înfășoară o șuviță pe placa ceramică, de la nivelul la care vrei să se formeze onduleurile. Nu prinde vârful șuviței în placă și nu insista mai mult de 10 secunde.

Bucle cu placa pentru păr mediu
Cine spune că fetele care n-au păr lung nu pot avea bucle încântătoare? Noile bucle cu placa sunt chiar mai hot în varianta unui păr mediu sau scurt.

Emma Stone, de exemplu, a fost una dintre cele mai sexy apariții de la Goburile de aur 2015. A ales varianta naturală, atât pentru machiaj, cât și pentru coafură.

Alege șuvițe subțiri și înfășoară-le o singură data pe placa ceramică. Lasă vârfurile libere. Ține placa mai puțin de 10 secunde pe șuviță. Vei obține niște onduleuri foarte ușoare, că și cum părul tău s-ar fi uscat natural. Dacă vrei să ai un look aparent dezordonat, după ce ai realizat toate buclele trece mâna prin păr și scutură-l ușor.

Nu uita că protecția părului este prioritară! Folosește totdeauna produse care îți feresc șuvițele de temperatura înaltă a plăcii, chiar dacă ai una profesională.

 

EDITORIAL

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog

  Săptămâna asta am stat din nou și am numărat nenorocirile. Ne-am uimit, ne-am întristat, am empatizat, ne-am îndurerat, am compătimit, ne-am indignat, ne-am revoltat (asta mai mult în sinea noastră) şi... cam atât. Autoritățile iar au tras pe nas lupta anti-drog. Din păcate, sunt absolut convins că şi ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou