Cum îți poți face părul să pară mai bogat

Mirela Ene, 3 februarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
cum-iti-poti-face-parul-sa-para-mai-bogat-37950-1.jpg

Părul tău poate deveni din ce în ce mai subţire şi lipsit de viaţă din mai multe motive - dietă necorespunzătoare, prea multă vopsea de păr, prea mult styling la temperaturi înalte.

Uite cum îţi poţi face podoaba capilară să pară mai bogată:

O tunsoare potrivită
Evită bretonul sau tunsorile în linii drepte, în schimb fă-ţi una în straturi, care să ofere volum părului tău. Poţi încerca şi un bob clasic dacă ai părul drept, scurt sau lung.

Produse cosmetice pentru păr subţire
Poţi găsi în magazine produse speciale pentru părul subţire - gel, spumă sau fixativ, toate cu acelaşi efect. De obicei le poţi folosi şi pe părul umed şi pe părul uscat, însă nu uita să îl speli după ce le-ai ţinut în păr o zi întreagă.

Usucă-ţi părul cu foehnul
Dacă îl întinzi cu placa va arăta subţire şi lipsit de volum. Ca să eviţi acest look, mai ales dacă ai părul subţire, usucă-l cu foehnul cu capul în jos. Foloseşte şi un şampon şi balsam pentru mai mult volum, la fiecare spălare.

Spală-ţi părul mai des
Dacă foloseşti un şampon care curăţă delicat, ai putea să-ţi speli părul mai des - părul curat pare mai des şi este mai voluminos.

Pune-ţi bigudiuri

Cumpără-ţi un set de bigudiuri - mari dacă ai părul lung, medii dacă e mai scurt - cu care să faci câteva bucle lejere şi care să îţi ofere volum pe calotă, astfel ca podoaba ta capilară să pară mai deasă.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:28
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou