Cum obţii energie pentru jogging

Mirela Ene, 24 mai 2013, Ora 11:40

  • print
  • |
cum-obtii-energie-pentru-jogging-30939-1.jpg

Pentru orele de sport din timpul verii cea mai importanta activitate ramane joggingul.

Sportul in natura nu are beneficii doar asupra fizicului, ci si asupra psihicului. Conform unui studiu realizat la Glasgow University, persoanele care aleg un mediu natural pentru activitati fizice precum alergatul sau mersul cu bicicleta scapa de stresul acumulat in timpul serviciului.

Pentru a-ti da un motiv in plus sa faci jogging, iti poti transforma sesiunea de alergat intr-o auditie interesanta, care sa te energizeze.
Trupe moderne si artisti legendari merita un loc in playlistul tau pentru jogging.

Daft Punk - Get lucky (feat. Pharell Williams) - Enigmaticul duo francez de muzica electronica tocmai si-a lansat cel de-al patrulea album din cariera, Random Access Memories, iar primul single,Get lucky, a cucerit deja criticii muzicali de la cele mai prestigioase publicatii ale lumii. Daca-ti era dor de amestecul old-school de disco cu funk, adauga in playlistul tau dedicat sportului in aer liber primul nou hit semnat Daft Punk.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou