Cum porţi pălărie fără să îţi strici coafura

Mirela Ene, 12 mai 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
cum-porti-palarie-fara-sa-iti-strici-coafura-40142-1.jpg

Fie că vorbim despre cele cu boruri largi sau fedora, despre varianta sport cu cozoroc, o pălărie de cocktail sau de faimoasa pălărie a lui Pharell, nu există un alt accesoriu cu o capacitate mai mare de a scoate o ţinută din anonimat.

Însă odată ce ai pus o pălărie pe cap, va trebui să o porţi pe tot parcursul zilei, ori imaginea nu va fi una prea drăguţă... iar asta va spune posesoarea unui păr ondulat natural.

Dacă vrei să porţi o pălărie dar te temi pentru coafura ta, prima sugestie ar fi să o porţi într-o zi în care părul tău oricum nu arată prea grozav. Se va dovedi nu doar foarte chic ci şi utilă.

A doua sugestie ar fi să îţi dai părul după ureche şi să porţi o pălărie care nu este foarte strâmtă - în felul acesta şuviţele din faţă, care îţi încadrează chipul, îşi vor păstra formă, iar restul părului nu va fi complet turtit de pălăria prea strâmtă.

Dacă ai părul fin şi lins sau obişnuieşti să îl întinzi cu placa, îţi va fi mai uşor să porţi pălărie decât dacă optezi adesea pentru coafuri cu volum sau ai părul creţ. Şi nu purta niciodată pălăria dacă ai părul ud, sau proaspăt spălat - acesta va lua imediat forma ei şi nu va arăta deloc drăguţ.
Nu îţi peria niciodată părul după ce dai pălăria jos. În schimb, trece-ţi mâinile prin păr şi adăugă un spray pentru volum sau un spray de plajă (în funcţie de look-ul pe care-l cauţi) pentru a-i reda formă. Şuviţele tale lejere vor arăta din nou bine, doar că va trebui să repeţi gestul de fiecare dată când o dai jos.

Dacă optezi pentru un look boho, îţi poţi împleti părul într-o coadă într-o parte. În felul acesta pălăria se va aşeza mai uşor pe cap, ior coafura ta împletită va arăta bine şi după ce dai pălăria jos. Dacă ai părul întins, optează pentru o coadă simplă, joasă, la spate - sic fără efort.

Pentru un eveniment formal, pălăria şi coafura vor fi una. Asta înseamnă că atunci când vei merge la stilist să te coafezi pentru eveniment, vei lua şi pălăria cu tine, iar acesta te va coafa special pentru pălăria pe care o vei purta. Şi nu, nu vei da pălăria jos pe tot parcursul evenimentului.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou