Cum să ai buze pline fără proceduri invazive

Mălina Andrei, 2 februarie 2015, Ora 12:32

  • print
  • |
cum-sa-ai-buze-pline-fara-proceduri-invazive-45429-1.jpg

Că să ai buze mai mari, nu este obligatoriu să apelezi la vreo tehnică invazivă de înfrumusețare și să te trezești peste noapte Angelina Jolie. Nici măcar nu e nevoie să te chinui cu vreun machiaj prea sofisticat. Tot ce trebuie să faci este să înveți niște mici trucuri care îți pot face buzele mai pline și mai frumoase în mod natural, fără să le strice aspectul natural.

Nu îţi garantăm că vei avea buze de vedetă, care cu siguranţă sunt photoshopate cu minuţiozitate, însă te asigurăm că prin aceste mici şiretclicuri vei reuşi să obţii un look natural şi buze mai pline, dar nu exagerate.

1. Foloseşte un serum de noapte reparator, de preferinţă cu ingrediente precum peptidele şi acidul hialuronic, care refac stocul de colagen pierdut şi uniformizează suprafaţa buzelor, ducând astfel la un volum natural al acestora.

2. Exfoliază - înainte de a aplica rujul, obişnuieşte-te să exfoliezi pielea buzelor cu un prosop uscat. Aplică în prealabil o cremă hidratantă, las-o să acţioneaze câteva minute şi şterge buzele prin mişcări circulare cu ajutorul prosopului. Acest masaj stimulează circulaţia şi umple buzele, pe lângă faptul că elimină celulele moarte şi dă un aspect neted acestora.

3. Folosește o masca pentru buze cu apă și piper roșu. Piperul roșu sau piperul Cayenne se numără printre cele mai picante tipuri de piper, fiind un remediu eficient pentru buze mai mari. Amestecă puțin piper (cât o boabă de mazăre) cu puțină apă și formează o pastă subțire. Aplic-o pe buze și las-o pentru 5-6 minute, apoi clateste. Ai grijă să nu treci cu limba peste buze pentru că ustură foarte tare.

4. Defineşte linia buzelor.Foloseşte-te de un creion tip contur în nuanţa natural a buzelor şi abia apoi aplică rujul sau gloss-ul. Acest trick conferă volum buzelor şi previne scurgerea rujului din "spaţiul marcat". Un alt secret: există creioane contur care au în compoziţie microsfere de colagen, care dau un efect WOW buzelor.

5. Alege culori deschise . rozul în nuanţele sale diferite, mat sau lucios, poate avantaja persoanele care au buze
mai subţiri pentru că reflectă mai multă lumină şi astfel se va crea impresia de volum. Există şi rujuri care, pe lângă rozul dezirabil, mai au în compoziţie derivaţi din mentol, compus care „pompează", la modul plăcut ochiului, forma buzelor.

6. Protejează-te cu balsam cu factor SPF. Aplică un balsam de buze cu cel puţin 30 de minute înainte de a te ruja şi repetă mişcarea ori de câte ori îţi reîmprospătezi machiajul buzelor. Razele UVA pot deteriora depozitele de colagen, ducând la aspectul de buze subţiate, de aceea nu uita niciodată că şi buzele, nu doar corpul, au nevoie de protecţie solară.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou