Cum să combini albastrul regal

Mirela Ene, 16 februarie 2014, Ora 13:50

  • print
  • |
cum-sa-combini-albastrul-regal-38126-1.jpg

Rafinat, elegant, captivant. Aşa este albastrul regal pe care îţi propunem sa îl adopţi şi tu în ţinutele tale de zi cu zi, pentru un look diferit şi stilat.

Iată 3 piese de zi pe care le poţi purta seara

1 Fusta cloş

Seara, asorteaz-o cu o bluză delicata din matase sau un top elegant. Pentru ca fusta are un croi amplu, e bine ca în partea de sus piesele sa nu fie largi sau bufante, astfel încât ţinuta sa fie echilibrata. Ca sa pui talia în valoare, bluza trebuie bagata în fusta. Completeaza totul cu un plic, pantofi stiletto sau retro şi o singura bijuterie impunatoare.

2 Jacheta din mohair

Poart-o cu o rochie vaporoasa şi uşoara, pâna la genunchi. Completeaza cu pantofi fara platforma, cu barete subţiri (sau sandale elegante) şi renunţa la dres. Un colier cu pietre, în ton cu nuanţele ţinutei va întregi lookul.

3 Pantalonii cu talie înaltă

Orienteaza-te spre un model care pune bine în valoare talia şi şoldurile, dar are un croi drept pe picior, chiar puţin larguţ şi e suficient de lung, încât sa acopere tot tocul. Şi se potriveşte daca eşti slaba şi are avantajul ca adauga vizual câţiva centimetri.

Alege-i şi pentru evenimentele de seara, pentru că ofera un look stilat, diferit şi cu atitudine. Poarta-i cu topuri din materiale vaporoase, cu modele interesante, fie prinse dupa gât, fie pe un umar. Un plic, o pereche de cercei şi o braţara sunt accesoriile de care ai nevoie. În picioare, poarta sandale elegante ori pantofi stiletto.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou