Cum să porți pantalonii de piele în această toamnă

Mirela Ene, 18 august 2014, Ora 12:57

  • print
  • |
cum-sa-porti-pantalonii-de-piele-in-aceasta-toamna-42614-1.jpg

Pantalonii de piele intimidează multe femei, pentru că lasă impresia că sunt greu de purtat. Adevărul este că sunt la fel de versatili ca blugii și îi poți alege atât ziua, cât și seara.

Dacă vrei să îți înnoiești garderoba cu o astfel de piesă vestimentară, dar nu știi cum să o asortezi, îți dăm noi câteva idei, potrivite pentru toamnă.

Pantalonii de piele se potrivesc foarte bine cu botine sau cu bocanci de piele. Mergi întotdeauna pe negru, pentru că intensifică întregul look. Dacă îți vei completa ținuta cu o jachetă de piele, vei arăta ca o adevărată „tipă rea".

Pantaloni de piele și tricourile cu mesaj

Combinația de pantaloni de piele și tricou cu mesaj îți va da un aer aparte. Dacă ai o trupă rock preferată, o poți expune pe tricou și vei arăta ca o adevărată fană. Și dacă vrei ca ținuta să fie cu adevărat interesantă, completează-o cu o pereche de pantofi cu toc sau cu bocanci.

Pantalonii de piele și cămașa albă

Pentru un look casual, poartă pantalonii de piele cu o cămașă albă. Ținuta este potrivită și pentru birou și o poți accesoriza cu o pereche de balerini. Dacă seara te îndrepți spre o întâlnire, păstrează în geantă o pereche de pantofi cu toc, pentru că vei arăta senzațional.

Pantaloni de piele și un top de dantelă

Pielea și dantela sunt o combinație fabuloasă, pentru că îți dau un aer romantic și rebel în același timp. Dacă combini ținuta cu o pereche de pantofi cu toc înalt, vei arăta ca o adevărată „femme fatale".

Pantaloni de piele și vestă de blană

Toamna te așteaptă zile mai răcoroase, așa că poartă pantalonii de piele cu o vestă de blană. Ținuta îți va da un aer prețios și este perfectă mai ales pentru petreceri.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou