Cum să te îmbraci bine cu un buget redus!

Diana Ionescu, 7 martie 2013, Ora 15:05

  • print
  • |
cum-sa-te-imbraci-bine-cu-un-buget-redus-29697-1.jpg

Ca să fii mereu la modă nu implică mereu şi bugete astronomice! Învaţă să cheltuieşti chibziut şi în momente cheie! Atât online, cât şi în magazine poţi găsi reduceri sau promoţii, în funcţie de perioada anului. Click pentru femei îţi propune câteva sfaturi utile!

Profită de hainele deja existente în garderoba ta! De exemplu, dacă ai o fustă drăguţă, investeşte în ceva care să meargă cu aceasta; o bluză sau un sacou te vor salva.

Dacă ai o rochie simplă de care te-ai cam plictisit, încearcă s-o aduci la viaţă cumpărându-ţi o eşarfă frumoasă sau un cardigan mai colorat.

Fii prietenoasă cu vânzătoarele din magazinele tale preferate. Dacă reuşeşti să stabileşti o oarecare relaţie cu acestea, le poţi ruga ulterior să te anunţe, printr-un sms, de perioadele de reduceri sau promoţii.

Încearcă să faci şi cumpărături on-line. În fiecare zi apar tot soiul de obiecte vestimentare reduse, de care te vei putea bucura mai târziu.

Investeşte în haine „fără vârstă" şi accesorii preţioase! Nu te îngrijora în privinţa pantofilor, pentru că nu-i poţi proba! Magazinele on-line au o politică bună în ceea ce priveşte returnarea acestor produse.

Poţi încerca să cumperi şi din consignaţii. Sunt practic nişte SH-uri unde chiar şi tu îţi poţi aduce hainele pe care nu le mai porţi, pentru ca acestea să le vândă pentru tine.

Tu îţi iei o parte din bani şi consignaţia o altă parte. În astfel de magazine poţi găsi adevărate „bijuterii" vestimentare, dacă ai un pic de răbdare şi un ochi format!

Cumpără la sfârşitul sezoanelor mari! Nu amâna însă acest „proces" prea mult, pentru că rişti să nu-ţi mai găseşti mărimea potrivită!

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou