Cum slăbesc vedetele de la Hollywood după naştere

Ziarul Atac, 15 aprilie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
cum-slabesc-vedetele-de-la-hollywood-dupa-nastere-30212-1.jpg

Este cunoscut faptul că noile mămici se confruntă cu o provocare emoţională şi fizică după ce procesul de sarcină şi naştere a luat sfârşit. Pentru mămicile celebre totul pare a fi mult mai uşor. Iată secretele lor.

Cele mai invidiate mămici celebre

Conform unui studiu realizat de Syneron, producătorul VelaShape, 54% dintre proaspetele mămici sunt invidioase pe vedetele de la Hollywood care arată perfect imediat după naştere, aparent fără a depune vreun efort.

Cea mai admirată mămică celebră este actriţa Reese Witherspoon, care a născut în septembrie 2012, iar câteva luni mai târziu arăta splendid pe covorul roşu.  În fruntea listei cu cele mai invidiate mămici se mai află Angelina Jolie, Jennifer Garner, Jennifer Lopez, Demi Moore şi Catherine Zeta Jones.

Cum se schimbă viaţa sexuală

Din cauza complexelor, viaţa sexuală a tinerelor mămici are de suferit. 68% din femeile care au participat la studiul Syneron au spus că nu mai au o viaţă sexuală la fel de satisfăcătoare ca înainte. Culmea este că femeile sunt mai dure cu propriul corp decât partenerii lor. Aceştia nu sunt atât de afectaţi de schimbare pe cât cred soţiile lor şi declară că încă mai sunt atraşi de corpul lor.

Care e secretul mămicilor celebre

Într-un alt studiu recent desfăşurat pe femeile care au născut de curând, Dr. Marc Winter, un ginecolog din SUA, a testat VelaShape, un dispozitiv revoluţionar care poate reduce circumferinţa abdomenului şi celulita. Printr-o combinaţie de căldură, masaj şi aspiraţie, acesta îmbunătăţeşte textura pielii şi micşorează circumferinţa taliei, şoldurilor şi coapselor.

Abdomenul, sursă de complexe

Majoritatea mamelor care au luat parte la studiu au recunoscut că se gândesc zilnic la corpul lor şi la schimbările produse de sarcină şi naştere. 71% dintre respondente s-au plâns că nu se mai simt la fel de atrăgătoare ca înainte, iar 88% au spus că au reuşit să piardă câteva kilograme în plus, dar nu au mai revenit la forma fizică anterioară.

Zona cea mai problematică - atât petru femei cât şi pentru partenerii de viaţă chestionaţi - a fost abdomenul care de obicei este ascuns sub pulovere şi hanorace largi. De altfel, opţunile vestimentare se schimbă radical - de la bikini la costum de baie întreg, de la blugi skinny la pantaloni de trening largi, etc.

sursa: Unica

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou