Cum te fac plantele mai frumoasă?

Ziarul Atac, 13 mai 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
cum-te-fac-plantele-mai-frumoasa-30717-1.jpg

Intră în lumea aromată a plantelor şi descoperă-i farmecul. Răsfaţă-te, îngrijeşte-te şi vei fi şi mai frumoasă cu aceste reţete naturale şi eficiente!

Rozmarin, pentru un plus de energie

Combină o ceaşcă de ulei de măsline cu trei picături de ulei aromat de rozmarin. Obţii un amestec pe care îl poţi folosi fie ca ulei de masaj pentru picioare obosite, fie drept cură de 5 minute pentru a repara vârfurile părului. Catifelează-ţi pielea în mod natural. După ce ai aplicat crema de corp, masează-te cu ulei de rozmarin şi lasă-l să intre bine în piele.

Pătrunjelul curăţă şi întinde pielea

Încearcă o baie de aburi purificatoare. Aromatul pătrunjel te scapă de coşuri şi de puncte negre. Fă o infuzie dintr-o legătură de pătrunjel şi foloseşte-o pe post de baie de aburi, timp de 15 minute. La sfârşit, tamponează-ţi faţa cu dischete înmuiate în suc proaspăt de pătrunjel.
Scapă de petele roşii de pe nas şi bărbie. Toacă pătrunjelul foarte mă-runt, întinde-l pe zonele respective, lasă-l să acţioneze 15 minute şi apoi clăteşte-te cu apă călduţă.

Plantele verzi sunt foarte bogate în vitamina A, cunoscută sub denumirea de vitamina frumuseţii. Curăţă-ţi şi purifică-ţi tenul cu o mască alcătuită dintr-o lingură de pătrunjel tocat, 200 de grame de brânză de vaci şi două linguriţe de ulei de măsline. Amestecă bine, întinde uniform pe faţă şi îndepărtează masca, după 10 minute, cu apă caldă.

Ţi-au apărut mici cute sau riduri pe gât? O dată pe săptămână, aplică următorul tratament: curăţă o legă-tură de pătrunjel şi toarnă deasupra 750 ml de lapte fierbinte. Înmoaie în amestecul obţinut un prosop de bumbac, stoarce-l şi înfăşoară-l în jurul gâtului.

Menta calmează picioarele obosite

Fă o infuzie dintr-un pumn de frunze de mentă, combin-o cu sucul obţinut dintr-o lămâie şi toarnă totul într-un lighean cu apă caldă. Relaxează-ţi picioarele timp de 10 minute.

Salvia şi lavanda - izvor de frumuseţe

Te deranjează porii mari şi foarte deschişi? Curăţă-ţi în fiecare seară tenul şi apoi aplică câteva comprese cu ceai de salvie.

La fel de eficientă în curăţarea tenului este şi lavanda uscată, ce trebuie preparată sub forma unei infuzii şi folosită ca baie de aburi. Sfat: la baie, pune sub jetul de apă un săculeţ cu lavandă. Rezultatul? O baie aromată şi foarte relaxantă.

Sursa: Unica

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou