Best Dental

De ce să îți cumperi haine vintage

Mirela Ene, 4 noiembrie 2014, Ora 11:27

  • print
  • |
de-ce-sa-iti-cumperi-haine-vintage-44187-1.jpg

Hainele vintage sunt alese, în general, de fashioniste și de persoanele care vor să aibă un stil vestimentar unic.

Îți dăm 5 motive pentru care ar trebui să investești în astfel de piese vestimentare.

1. Unul dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să cumperi haine vintage este că nu prea ai cum să dai de altcineva îmbrăcat ca tine. Ai grijă, însă, să nu îți compui toată ținuta din astfel de haine, ci combină-le cu piese și accesorii moderne.

2. Dacă ți se pare că hainele din zilele noastre sunt prea casual și lipsite de stil, vei fi fermecată de cele vintage. Pe atunci, oamenii voiau să arate eleganți și nu se abăteau de la această regulă. Vei vedea că o simplă bluză vintage va aduga stil ținutei tale.

3. În trecut, moda nu se schimba de la un sezon la altul, iar hainele erau făcute să dureze. Dacă vei investi într-o haină vintage, vei observa că nu se va ua după câteva purtări sau spălări. Este suficient să deschizi dulapul bunicii tale să te convingi. Nu-i așa că este plin de haine care par cumpărate ieri?

4. Toate magazinele cu haine vintage au câte o comoară ascunsă în ele, trebuie doar să cauți cu atenție. Vei găsi acolo bijuterii și accesorii care îți vor plăcea cu siguranță!

5. În unele locuri, hainele vintage sunt scumpe, dar dacă ai răbdare, vei găsi magazine cu prețuri mult mai bune decât cele care vând haine ale zilelor noastre.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:31