Din culisele Bucharest Fashion Week 2013

Alberto Cristian, 17 iunie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
din-culisele-bucharest-fashion-week-2013-31710-1.jpg

Ne-am întors şi de astă dată cu păreri proaspete de la cel mai mare eveniment monden din Capitală. Din punctul de vedere al celor care au stat în spatele cortinei, fără doar şi poate "Bucharest Fashion Week" a durat 3 zile şi 3 nopţi.

Moda dâmboviţeană a avut serile ei speciale dedicate de celebrul canal de televiziune Fashion TV. În general la evenimentele de acest gen vedetele locale se înghesuie să prindă un loc cât mai în faţă şi să aibă cât mai multe instantanee la panoul deja celebru. De data asta însă a cam bătut vântul. Să fi fost devină locaţia îndepărtată, combustibilul scump, taxiurile prea murdare pentru vedetele noastre?

Evenimentul a fost deschis de manechinul Claudia Neghină şi Claudiu Constantin. Seria de prezentări a început cu colecţia lui Ştefan Muscă, singura colecţie care a fost o pată completă de negru şi rock a festivalului. Au mai defilat nume consacrate în lumea modei cât şi nume despre care auzim foarte rar şi puţin. Cel care a închis serile modei a fost celebrul Cătălin Botezatu care a prezentat o colecţie inedită, poate inspirată din filmul The Birds- Alfred Hitchcock.

Printre puţinele vedete care au semnat condica, am întâlnit-o şi pe tânăra Xonia, o prezenţă tonică şi zâmbăreaţă. Ţinuta ei nu a fost una demnă de o fashionistă adevărată.

O parte din trupa Animal X a venit să vâneze ceva domnişoare de pe podium. Îmbrăcaţi lejer, cu o atitudine nonşalantă, cântăreţii au dat curs invitaţiei. Mai plinuţă că de obiceri, Roxana Nemeş a avut un scurt program artistic, fără prea mare succes, toată lumea îndreptându-se către bar.

Pe Julia Jianu am remarcat-o în prima zi chiar în rândul întâi, dând dovadă de mult interes, deşi ţinuta purtată nu era nici pe departe perfectă. Odată ce s-a ridicat am descoperit partea de jos a rochiei alcătuită din mici fulgi de lebădă sau cine ştie ce înaripată. Şi pentru că nu era suficient, corsetul rochiei era plin de pietre strălucitoare, nu ştim dacă şi preţioase. Cântăreaţa nu a putut sta locului şi a fost invitată să şi cânte. Pe scenă, vedeta a îmbrăcat o salopetă mulată, nude şi accesorizată în stilul baroc: ţinte, pietre, lanţuri, ceva blăniţă pe umăr şi mărgele albe.

Mult mai tânăra Loredana Chivu nu a putut să nu puncteze acest eveniment şi a fost pe podium în postura de manechin. Asistenta tv a prezentat rochii foarte mulate şi scurte, perfecte pentru cluburile proaspăt redeschise pe litoral. Manechinul a prezentat o rochiţă verde crud care a venit la pachet cu puţină celulită. Nu cu aceeași talie de viespe ca a Loredanei, Raluca Bădulescu şi-a făcut simţită prezenţa ca o fashionistă ce este, îmbrăcată în tocmai stilul caracteristic şi cu un breton perfect tăiat.

Râvnita brunetă Adelina Pestriţu a fost solicitată să prezinte şi ea câteva ţinute. Pentru a creea iluzia că bruneta este foarte înaltă, stilistul i-a făcut un coc de naşă într-un stil minimal.

Frumoasele manechine Claudia Neghină şi Ioana Francia au fost nelispite din toate prezentările de modă. Restul manechinelor, unele puţin crispate, altele lipsite de inhibiţii au avut acelaşi ţel, să cucerească un miliardar care să le propulseze în rândul manechinelor de succes. Chiar dacă vedetele nu şi-au făcut simţită prezenţa în număr foarte mare, ştim clar că multe din ele îşi doresc ţinutele de pe podium.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou