Best Dental

Greşeli de frumuseţe care denotă lipsa de stil

Mirela Ene, 8 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
greseli-de-frumusete-care-denota-lipsa-de-stil-43127-1.jpg

Orice femeie, indiferent de nivelul de pregătire, vrea să arate elegantă şi rafinată, numai că uneori, din prea mult zel în eforturile de înfrumuseţare, riscăm să cădem în cealaltă extremă: aceea care denotă lipsa de stil. Pentru a ne feri de un look ieftin, trebuie să avem grijă la câteva mici detalii.

Una dintre cele mai frecvente greşeli este aceea a nepotrivirii nuanţei fondului de ten cu nuanţa pielii. Folosirea corectă a unui fond de ten presupune alegerea consistenţei şi a culorii potrivite a acestuia. Astfel, efectul dorit de perfecţiune dispare în momentul în care nuanţa pielii de pe gât şi umeri este diferită de cea a tenului după utilizarea fondului de ten.
Buzele rujate sunt senzuale cu condiţia să nu exageraţi, mai ales cu conturul. Dacă creionul este într-o nuanţă mai închisă decât a buzelor sau a rujului, efectul va fi unul dizgraţios, iar glumele auzite nu o să încânte deloc. Dacă simţiţi că nu se poate fără să vă creionaţi buzele, alegeţi o nuanţă potrivită a creionului.

Un alt semn al lipsei de stil este cel al unghiilor care, deşi îngrijite, sunt prea lungi. Unghiile care păstrează o lungime medie, sunt curate şi date cu lac sunt foarte feminine. Însă, în momentul în care lungimea acestora vă împiedică să tastaţi şi vă dau aerul unei vrăjitoare sau al unei păsări de pradă, trebuie să luaţi măsuri şi să le scurtaţi.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:15