Întâmplări amuzante din cabinetul ginecologic

Diana Ionescu, 27 martie 2013, Ora 15:35

  • print
  • |
intamplari-amuzante-din-cabinetul-ginecologic-30008-1.jpg

În poveștile femeilor există câteva subiecte tabu decare care se vorbește codat. Pe lângă viața sexuală după nașterea naturală, în această categorie se află și vizitele la cabinetul ginecologic. Chiar dacă suntem femei în toată firea, tot nu scăpăm de sentimentele de frică și rușine care ne cuprind imediat ce trecem pragul unui cabinet ginecologic. Totuldespremame.ro ne prezintă o serie de povestioare amuzante petrecute în cabinetul medicilor ginecologi.

Accident!
La primul copil am fost internată pentru cerclaj, și eram oripilată că toată lumea intra cum voia în cabinetul ginecologic în care eram consultată. Și uite așa, de jenă și emoție, am vrut să cobor cât mai repede de pe o masă dintr-aceea veche și rece și, din grabă, am căzut cu picioarele în coșul de gunoi!

"Orice, numai să nu mă dezbrac!"
Mi-a povestit o prietenă că, ajunsă înt-un cabinet ginecologic pentru prima oară, și-a dat tricoul jos și și-a pus pe ea un alt tricou alb care era pe acolo. Când se întoarce cu fața către doctor, acesta îi spune oripilat: Ce faceți, domnișoară, ăsta e tricoul meu!

Un miracol?
Un moment foarte amuzant pentru mine a fost când, în 36 de săptămâni de sarcină, ajung la medicul ginecolog cu care urma să nasc și care îmi spune, siderat, că încă nu am himenul rupt de tot. Adică mai aveam puțin și nășteam, iar el îmi spunea că mai eram puțin virgină!

Ginecologul sexi
Proaspăt mutată la Lyon, îmi caut ginecolog pe net care să vorbească engleză și găsesc un moșulică simpatic la care mă și programez. Ajung acolo, la cabinetul ginecologic, și văd un tinerel frumuuuușeeeel, fotomodel, care bântuia prin secretariat. Îmi zic: "Ce inspirați au fost franțujii ăștia să pună un secretar/asistent așa simpatic!" Hop, vine și rândul meu și mă ia în primire tinerelul, zicându-mi că este asociatul medicului ginecolog la care aveam programare și că o sa mă vadă el azi. M-am înroșit pana in vârful urechilor și în momentul controlului am fost pilaf. Dar nici că m-am mai dus la moșulică, am rămas la fotomodel!

O scurtă îmbrățișare

Acum câțiva ani, am mers la un cabinet ginecologic pentru un control de rutină. Am făcut o programare fără să cunosc doctorul. Când am ajuns la cabinetul ginecologic, am fost plăcut surprinsă să găsesc un domn doctor tânăr și drăguț. În cadrul controlului ginecologic m-a întrebat dacă doresc să îmi examineze și sânii. Eu am zis că da și stând în picioare, eu cu o mână în șold, a început controlul. La un moment dat mi-a spus să pun mâna pe umăr și eu m-am conformat, i-am pus mâna hotărâtă, dar emoționată în același timp, pe umăr. A urmat momentul de jenă maximă când el mi-a spus "pe umărul dumneavoastră, vă rog"!

Pe unde ies copiii?
Mereu mi-a fost jenă la ginecolog, așa că de vreo 15 ani aleg să ajung la femei doctor. Nu știu, mă simt mai în siguranță. Așa am făcut și când mi-am ales doctorița cu care urma să nasc, și stăteam foarte liniștită. Însă, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea de la maternitate, am intrat în travaliu mai devreme decât mă așteptam, tocmai când doctorița mea era în concediu, la mare. Și uite așa am nimerit pe mâna a doi doctori tineri, frumoși, fiecare în gardă diferită, căci travaliul meu a durat mai bine de 10 ore. De fiecare dată când unul din ei venea să vadă cum progresează travaliul, eu mă codeam: că mai am, că nu am dilatație, că să mă lase un pic că fac pipi, până când unul din ei, cel mai sexos, mă întreabă direct: Doamnă, vă e rușine să mă uit între picioarele dumneavoastră? Păi cum vreți să scoatem copilul? Pe gură? La care eu: Da, vă rog, pe oriunde, numai nu dintre picioare!

Striptease fără voie
O colegă de-ale mele, însărcinată, îmi povestea deunăzi că fusese singură la două controale la ginecolog și acum se dusese și cu soțul ei. Intră în cabinet, îi zice medicul să se pregătească și iese. Ea se dezbracă și așteaptă cu soțul lângă ea. Când revine medicul îi zice: A, dar nu era nevoie să vă dați chiloții jos, facem doar o ecografie abdominală! Soțul la ieșire: Bine, mă, dar tu te dezbraci așa, fără să-ți ceară nimeni?

Bătaie în cabinetul ginecologului
După o săptămână de la cezariană am ajuns în cabinetul medicului meu tânăr și frumos, să-mi scoată firele de la cicatrice, împreună cu soțul meu care mă ajuta să urc scările, pentru că, deh, eram încă în refacere după operație. Intrăm amândoi voioși, mai discutăm una alta cu medicul ginecolog, după care medicul mă roagă să trec după perdea și să mă dezbrac, să urc pe masă și să-l aștept. Obosită după ore lungi de alăptat și nopți nedormite, m-am conformat și mi-am dat lenjeria jos și am urcat cumințică pe masă. Când vine doctorul și mă vede cu picioarele desfăcute exclamă și își cere scuze: Ah, vai, scuzați-mă, am uitat că nu ați născut natural, nu trebuia să vă dați chiloții jos. Eu, de colo: Ah, lăsați, nu mai contează, oricum m-ați văzut de zeci de ori în travaliul meu lung, ce mai contează? După ce ieșim din cabinet soțul îmi mărturisește: Nu știam ce să fac în acel moment, să intru peste voi și să-l pleznesc pe el sau pe tine?

Jos chiloții!
Mi-e foarte rușine atunci când trebuie să merg la ginecolog și mereu mă codesc. Ultima oară, doctorița îmi zice să mă dezbrac, eu rămân doar cu lenjeria pe mine și mă apropii de masă, la care ea, de colo: Vă pot controla doar dacă aveți o gaură în lenjerie, altfel vă trimit la altă secție.

Serios acum, ce ne facem cu chiloții?
De fiecare dată când merg la cabinetul ginecologic am o problemă: ce fac cu lenjeria intimă? Unde o pun? Serios, mi se pare un stres mai mare decât faptul că mă vede omul în toată splendoarea. Așa că, ultima oară, am făcut chiloțeii pachețel în mână, erau niște bikini mici, așa că nu se vedeau. Problema a apărut atunci când medicul m-a atins cu ceva rece, eu m-am emoționat și am scăpat chiloțeii din dantelă drept pe piciorul medicului meu ginecolog, adică cel care o vede și pe mama și pe mătușa-mea! A fost cel mai jenant moment din viața mea de până acum, nu exagerez.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou