Jeanşii verii 2012

Ziarul Atac, 8 iulie 2012, Ora 21:03

  • print
  • |
jeansii-verii-2012-26909-1.jpg

Indiferent de cât de mult s-ar schimba tendinţele de la un sezon la altul, jeanşii rămân o constantă în modă. Spre deosebire de alte articole vestimentare care sunt uneori mai dificil de adaptat în viaţa de zi cu zi, jeanşii se regăsesc în aceeaşi măsură atât pe podium, cât şi în magazine şi în moda străzii. Iată deci care sunt cele mai populare modele de jeanşi care nu trebuie să îţi lipsească din garderobă în această vară.

 

Jeanşii evazaţi

 

Blugii evazaţi au revenit în modă încă de anul trecut, dar până acum trendul nu a reuşit să se impună destul şi în moda străzii. Pentru vară, designerii propun o mulţime de modele de jeanşi evazaţi, iar marile magazine au preluat şi ele această tendinţă. Versatilitatea acestora îi face să fie de nelipsit din garderoba oricărei iubitoare de modă. Nu doar pentru că sunt uşor de asortat în cele mai diverse ţinute, dar echilibrează silueta, ajutându-te să pari mai înaltă şi mai suplă.

 

Blugii skinny

 

Jeanşii skinny rămân în continuare în tendinţe şi probabil nu vor ajunge niciodată să fie demodaţi. Există modele potrivite pentru fiecare siluetă şi pentru orice ocazie, aşa că nu este de mirare că jeanşii skinny rămân preferaţii femeilor de pretutindeni. În plus, îi găseşti într-o varietate de culori, de croieli sau de modele, de la cei simpli, clasici, până la cei cu aplicaţii sau în culori îndrăzneţe.

 

Cropped jeans

 

Blugii care se termină deasupra gleznei sunt cea mai noua tendinţă a sezonului. Deşi au existat încă de anul trecut câteva încercări de a promova acest stil, abia acum, în vara 2012 va fi cu adevărat sezonul în care se vor purta. Această tendinţă se resfrânge asupra tuturor tipurilor de blugi. Vei găsi în magazine zeci de modele dintre care îţi poţi alege perechea perfectă: începând de la blugii skinny, simpli, până la cei cu manşetă sau la cei cu croiala lejeră - boyfriend's jeans.

 

Jeanşii imprimaţi

 

Cel mai proaspăt trend al sezonului în ceea ce priveşte blugii este reprezentat de cei cu impriemeuri. O mulţime de case de modă au propus astfel de blugi, iar cel mai popular print este cel floral. Combinaţiile de alb, negru şi gri sunt cele mai folosite, dar există si modele în nuanţe mai vii, precum roşu, albastru sau chiar alăturari de tonuri contrastante.

 

Jeanşii în nuanţe pastel

 

O altă tendinţă nouă a sezonului este reprezentată de blugii în culori pastel. Pastelurile sunt unul dintre principalele trenduri ale verii, aşa că nu este de mirare că printre toate articolele vestimentare în aceste tonuri calde se regăsesc şi jeanşii. Din aceeaşi gamă cromatică fac parte şi nuanţele prăfuite, la fel de în vogă şi ele în această vară, deci asigură-te că nu îţi va lipsi din garderobă o pereche de jeanşi într-o nuanţă pastel sau prăfuită.

 

Jeanşii în culori neon

 

Trendul vedetă în materie de jeanşi este reprezentat vara aceasta  de blugii în nuanţe aprinse. Popularitatea acestora a fost intensificată atât de rapiditatea cu care au fost adoptaţi de către vedetele internaţionale, cât şi de faptul că au coborât extrem de uşor de pe podium în moda străzii. Îţi poţi alege culoarea preferată din întraga paletă cromatică, practic nu există nicio limită. Toate culorile sunt promovate în egală măsura. Cele mai populare modele de blugi în nuanţe neon sunt cei skinny şi cei cu lungimea până deasupra gleznei.

 

Jeanşii negri

 

În ceea ce priveşte nuanţele preferate ale sezonului, blugii negri au parte de o revenire spectaculoasă. Dacă timp de câţiva ani accentul s-a pus mai mult pe nuanţele de albastru sau pe culorile mai vii, iată că în 2012 jeanşii negri au revenit pe podium. Nuanţa a fost adoptată pentru toate stilurile de jeanşi, de la cei evazaţi, până la cei skinny.

 

Blugii albi

 

Faptul că jeanşii albi revin şi în 2012 în tendinţe nu este o surpriză, având în vedere că aproape în fiecare sezon cald designerii propun modele de pantaloni sau fuste în această nonculoare. La fel ca şi în cazul blugilor negri, şi albul este perfect pentru toate tipurile de jeanşi. Au fost propuse în aceeaşi măsură modele de jeanşi albi evazaţi, drepţi, skinny sau capri. Ideal ar fi doar să alegi un model cu o croială uşor elegantă, deoarece jeanşii albi arată parcă mai bine în ţinutele mai stilate decât în cele casual sau sport.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:27
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou