Best Dental

Mască de faţă DIY cu ulei din sâmburi de strugure

Mirela Ene, 21 octombrie 2014, Ora 15:02

  • print
  • |
masca-de-fata-diy-cu-ulei-din-samburi-de-strugure-44010-1.jpg

Uleiul din sâmburi de struguri face minuni pentru ten.

Vezi cum să-ţi faci o mască de faţă DIY cu ulei din sâmburi de strugure, pentru efecte spectaculoase asupra pielii tale.

Masca exfoliantă cu ulei din sâmburi de strugure

Uleiul din sâmburi de strugure se prepară din soiuri de vin, nu de masă şi are proprietăţi benefice pentru piele şi mai ales pentru ten. Uleiul din sâmburi de strugure are calităţi emoliente şi astringente totodată, ceea ce înseamnă că ajută pielea să îşi menţină supleţea, dar te ajută să scapi şi de acnee sau impurităţi, pentr un aspect tonifiat.

Pentru masca cu ulei din sâmburi de strugure ai nevoie de:

4 linguri de ulei din sâmburi de strugure
1 lingură sare de mare
1 castron mic

Uleiul din sâmburi de strugure creşte cantitatea de colagen din pielea feţei, are efecte antiinflamatoare, deci ajută la vindecare micro-leziunilor (cicatrici de la coşuri sparte, crăpături de la deshidratare sau vreme rece, etc). Sarea de mare ajută al înlăturarea toxinelor din ten şi astfel curăţă porii în mod delicat, ajutând şi circulaţia din capilare.

Cum prepari masca exfoliantă cu ulei din sâmburi de strugure

Se amestecă uleiul din sâmburi de strugure cu sarea de mare, folosind o lingură sau chiar propriile degete. Cu grijă şi mare atenţie la zona sensibilă a ochilor, se aplică pasta obţinută şi se întinde uniform. Se lasă să acţioneze 5 minute, apoi se şterge uşor cu un prosop moale. Se clăteşte faţa cu apă călduţă şi se şterge cu un prosop foarte moale, tamponând pielea.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:14