Best Dental

Piese vestimentare pe care le poți împrumuta de la bărbați

Mirela Ene, 27 octombrie 2014, Ora 12:27

  • print
  • |
piese-vestimentare-pe-care-le-poti-imprumuta-de-la-barbati-44079-1.jpg

Moda masculină este dintotdeauna o sursă de inspirație pentru cea femină. Vezi ce piese vestimentare poți împrumuta din garderoba iubitului. Trebuie să porți măcar o dată cămașa albă pe care iubitul tău o are în șifonier.

Combin-o cu o pereche de blugi skinny și o pereche de pantofi nude și vei obține o ținută perfectă! Pentru un efect „wow", completeaz-o cu accesorii elegante și femine.

Bocancii

Dacă nu ai, încă, o pereche de bocanci masculini, este timpul să îți cumperi. Ai grijă, însă, să nu îi porți cu haine care te-ar putea face să treci drept bărbat. Alege rochii, fuste sau bluze feminine, care să mai ia din aspectul lor dur.

O pălărie din fetru

Probabil accesoriul preferat al femeilor este pălăria din fetru! Este modul perfect de a da o notă masculină unei ținute foarte femine. Poart-o atunci când vrei să îmbraci blugii tăi preferați, cu o cămașă simplă și o pereche de pantofi cu toc.

Un cardigan supradimensionat

Cardiganul arată bine oricum și completează frumos orice ținută, dar cu un model masculin nu vei putea da greș. Poartă-l cu o fustă scurtă și o pereche de cizme peste genunchi și vei vedea cât de bine vei arăta!

Un costum

Investește într-o pereche de pantaloni cu linii masculine și un sacou cu același model, astfel încât să îți iasă un costum. Poartă-l cu un corset pe dedesubt și o pereche de stiletto și vei fi răvășitoare.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:04