Reguli esenţiale pentru un ten curat şi luminos

Ziarul Atac, 22 august 2013, Ora 11:41

  • print
  • |
reguli-esentiale-pentru-un-ten-curat-si-luminos-33522-1.jpg

1. Exfolierea este pe primul plan!

O piele bronzată, este o piele afectată! Chiar dacă nuaţa arămie a diminuat în intensitate, celulele nu se vor descuama aşa cum ar trebui, metabolismul lor fiind afectat de UV. Pielea va fi sufocatp de celulele care au pierdut ritmul lor normal de descuamare şi vor întreţine melasma, acneea şi cuperoza. În acelaşi timp, aspectul tenului va fi unul tern, fără pic de strălucire şi prospeţime. Cum exfoliem corect pielea?

Chirurgii plasticieni şi dermatologii au ajuns la concluzia că scruburile folosite atât de frecvent sunt chiar dăunătoare! Şi asta pentru că particulele acelea care antrenează desprinderea celulelor, oricat de fine ar fi, vor provoca în timp rănirea pielii şi ridarea ei premature! Este valabil şi în cazul dermabraziei.

Ca să nu vorbim de peelingurile chimice. Este adevărat că toate aceste tratamente sunt mai ieftine, însă care este beneficiul? Peelingul laser este un peeling sănătos! În acelasi timp, cu o exfoliere controlată a pielii, acesta este un adevărat regenerator al tegumentului! Peelingurile laser sunt de diferite adâncimi şi se asociază şi cu alte intervenţii laser. Până şi cel mai superficial laser are un efect spectaculos!

2. Hidrataţi-vă corect pielea!

Nu renuntaţi nici la creme si nici la apă plată pe care să o beţi zilnic în cantitate de 1,5-2 litri! Ce ne facem însă cu pielea peste care au trecut nişte ani, sau cu cea care a tot fost expusa noxelor şi ultravioletelor? Aceasta este o piele degradată, lipsită de constituenţii care o făceau elastică , tonică şi fermă. Nu avem drept soluţie decât să îi redăm substanţele care au dispărut! Ştiţi plantele pe care, oricât le-am uda, apa curge foarte repede prin pământul de la rădăcina lor, din cauza faptului că acel pământ nu mai e bun şi trebuie completat cu unul nou şi de calitate? Aşa se întâmplă şi în cazul pielii!

Injectările cu acid hialuronic simplu, cu aminoacizi sau cu minerale, reprezintă adevărata hrană pentru piele! Aceste injectari se pot face... (citeşte continuarea aici)

sursa: Unica.ro

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou