Best Dental

Rujul mat, un must-have al sezonului rece

Mirela Ene, 29 octombrie 2014, Ora 13:34

  • print
  • |
rujul-mat-un-must-have-al-sezonului-rece-44117-1.jpg

Ca în fiecare sezon rece, rujurile în nuanţe închise au revenit în tendinţe şi anul acesta. Cu toate acestea, indiferent de nuanţa ta preferată, pentru că poţi purta orice îţi place, indiferent de tendinţele momentului, sezonul acesta e musai să ai în trusa ta de make-up măcar un ruj mat.

Rujurile mate sunt sexy pentru că evidenţiază mai mult trăsăturile feţei şi accentuează forma buzelor. Totodată, strălucirea pe care un gloss sau un ruj obişnuit o dădea buzelor se mută acum pe pomeţi sau pe pleoape, dând naştere unui look foarte feminin, cu un puternic impact vizual.

După cum spuneam, poţi alege orice nuanţă de ruj preferi, pentru că vei găsi cu siguranţă rujuri mate într-o mulţime de variante de culoare. Iată, mai jos, câteva idei propuse de make-up artiştii marilor case de modă. Inspiră-te din propunerile lor şi transformă-te şi tu într-o prinţesă modernă, precum modelele de pe podiumurile de prezentare!

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:17