Sport cu Neby - 5 exerciţii minune VIDEO

Cristian Blănuţă, 19 aprilie 2013, Ora 14:16

  • print
  • |
sport-cu-neby-5-exercitii-minune-video-30300-1.jpg

Florin Neby îţi prezintă un nou stil de antrenament, pe val anul acesta. Se numeşte Functional Training şi se adresează atât începătorilor, cât şi celor avansaţi. Dacă v-am stârnit curiozitatea vă invităm să vedeţi video de mai jos!

Functional Training este un antrenament pe val, care are la bază mişcări elementare, din rutina noastră de zi cu zi, dar îmbunătăţite pentru a da rezultate maxime!

Acest tip de exerciţii sunt recomandate atât începătorilor, cât şi celor avansaţi, datorită naturaleţii mişcărilor. Neby a folosit un disc cu greutăţi, însă voi, acasă, puteţi înlocui cu o sticlă cu apă.

„Acest tips este preferatul meu, nu că celelalte nu ar fi eficiente dar deja aici vorbim de "next level".Functional training este cel mai căutat şi "în trend" tip de antrenament, tocmai pentru că se poate adapta asfel încât se poate să îl lucreze atât incepătorii, cât şi cei ce au o condiţie fizică foarte bună.Deja ti-am stârnit curiozitatea? Pai haide să vedem: dacă te apleci să iei ceva de jos având picioarele pe pământ este foarte simplu, dacă în schimb faci aceeaşi mişcare având picioarele pe un punct oarecum instabil (ex: un skateboard) deja lucrurile încep să se complice şi deja putem să spunem că asta înseamnă functional training, adica mărirea dificultăţii unu exerciţiu" spune Neby.

sursa: Unica.ro

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou