Tendinţe în modă. Cum să fii remarcată în 2014

Mirela Ene, 13 ianuarie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
tendinte-in-moda-cum-sa-fii-remarcata-in-2014-37384-1.jpg

Un nou an, o nouă şansă de a-ţi reinventa garderoba şi de a te face remarcată pentru gusturile tale desavârşite în modă, adaptate desigur celor mai proaspete tendinţe. Anul 2014 şi-a anunţat deja trendurile de top, spre bucuria iubitoarelor de modă şi stil din lumea întreagă.

Colecţiile designerilor renumiţi au dezvăluit principalele tendinţe pentru 2014, ce nu par deloc să se adreseze femeilor timide, obişnuite să stea într-un con de umbră. Dimpotrivă, ele îţi vor satisface din plin nevoia de a fi remarcată pentru curajul, personalitatea şi inventivitatea ta. Pregăteşte-te să ieşi în evidenţă, căci tendinţele în modă pentru 2014 strigă atenţie!

1. Imprimeurile cu jocuri de cuvinte

Vedetele absolute în rândul tendinţelor în modă pentru anul 2014 sunt imprimeurile cu jocuri de cuvinte. Şi nu te gândi neaparat la slogane sau citate complicate: nu contează ce scrie pe tricoul sau geanta ta, câtă vreme literele sar în ochii tuturor. Scopul principal este să atragi atenţia şi să generezi interes.

Alexander Wang a inclus în colecţia lui textul Parental Advisory pe diverse piese vestimentare, Undercover a ales să surprindă audienţa cu litere fosforescente, Christopher Kane s-a rezumat la cuvinte simple şi cuminţi (precum "petale"), iar Kenzo a optat pentru mesaje adresate generaţiei tinere.

Ideea pe care să o reţii este aceea că imprimeurile cu jocuri de cuvinte trebuie să fie cât mai vizibile, neaşteptate si îndrăzneţe.

2. Incheierea inversă a cămăşii

O altă tendinţă prin care te vei face cu siguranţă remarcată în 2014 te îndeamnă să te închei la cămaşă invers. Mai exact, în loc să laşi 2-3 nasturi de sus descheiaţi, prinde-i la baza gâtului si lasă-i liberi pe cei de la nivelul taliei în jos.

Ideea a fost promovată deja de designeri de top, precum Alexander Wang, Rodarte şi Diesel Black Gold.
Şi mai interesant este că alţi creatori de modă au adaptat tendinţa originală rochiilor, aşa cum este cazul lui Sergei Grinko, Trussardi şi John Richmond.

Dacă nu vrei chiar să-ţi expui buricul lumii întregi din pricina "triunghiului" dezgolit, poartă dedesubt un maiou şi ai rezolvat problema!

3. Franjurii

Au mai beneficiat de atenţie în sezoanele trecute, însă în 2014 vor ocupa locurile fruntaşe din topul tendinţelor fierbinţi. Franjurii sunt integraţi acum în ţinute variate, nu doar în cele cowgirl sau flapper-girl. Îi vezi peste tot, de la apariţiile casual de zi, până la cele elegante de seară.

Îi poţi purta chiar acum, în orice formă şi material - de la piele la mătase. Dacă poţi să-i introduci cumva în ecuaţie, investeşte-ţi încrederea în ei!

4. Smokingul

Smokingul se instalează şi el comod în lista tendinţelor de top pentru 2014, dar nu în forma lui tradiţională, simplă şi plictisitoare. Smokingurile în vogă anul viitor au gulere largi, ce imită un şal, sunt fabricate din materiale fine şi luxuriante, au culori vibrante şi croieli traznite, care să te plaseze instant în centrul atenţiei.

Optează pentru bleumarin la începutul anului, apoi întâmpină primăvara cu smokinguri albe sau galbene, ba chiar albastru electric, potrivit recomandării Pucci. Vara te poţi bucura de nuanţe tari şi proaspete, iar în toamna 2014 încearcă materiale mai grele, precum catifeaua.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou